reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Brr..ale okropna pogoda :( po wczorajszym spacerze mam niezly katar :/ U Was tez tak jesiennie?
Odebralam wyniki moczu Mlodego i mu wyszo za duzo leukocytow, z bialkiem juz ok, nie wiem czy czekac do wizyty czy sie umowic wczesniej.
Ugotowalam Mlodemu budyn na MM z zoltkiem i z owocami, smakowalo :)

Brr..ale okropna pogoda :( po wczorajszym spacerze mam niezly katar :/ U Was tez tak jesiennie?
Odebralam wyniki moczu Mlodego i mu wyszo za duzo leukocytow, z bialkiem juz ok, nie wiem czy czekac do wizyty czy sie umowic wczesniej.
Ugotowalam Mlodemu budyn na MM z zoltkiem i z owocami, smakowalo :)
Ten budyn jako przekaska czy zamiast mleka jednego?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My też mamy 6 zębów i tez ładnie sobie radzi z gryzieniem używam blender a przy kaszach bo rąk jest szybciej niż rozgniatanie widelcem i przy okazji ładnie się wszystko z gęsta kaszka wymiesza.... przy obiadkach używam ze względu na mięso ktorego na pewno jeszcze nie pogryzie... maliny daje takie duże po połowie i pochłania w mgnieniu oka... uwielbia... tylko z nimi nic nie wiadomo... dlatego najpierw daje 2-3 do zjedzenia i jak nic jej nie dolega to następca ego dnia dostaje do kaszki...

Na razie słoiczka nie kupiłam i nie podałam bo tej chwili prawie wszystkie warzywa są świeże i dostępne... mała je praktycznie wszystko to co my wiec gotuje dla niej specjalnie góra dwa razy w tygodniu...

Tez planuje budyn zrobic ale na mleku roslinnym

Moja dzisiaj w lozeczku stanela, jutro musimy lozeczko obnizyc
Oj rosna dzieciaczki :)

reklama
Do góry