reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Wnuczka Rzeszów całkiem spoko, polecam możecie jechać pociągiem a mąż was odbierze na miejscu :) ten sam czas przejazdu

My braliśmy mleko, kaszki i obiadki ze sobą. Tam ceny kosmiczne i ciężko dostać. Leki zawsze biorę - paracetamol musi być. Mała też nie lubi jeździć, jechaliśmy ok 4 godz. Zazwyczaj spała a jak zaczynała marudzić to robiliśmy postoje. Ale 20 km przed Rewalem już trzymałam ją na rękach.

Moja nawet jak jest śpiąca to krzyczy w samochodzie i dlatego nawet nie staram się na razie męża namówić męża na jakiś wyjazd myślę że w przyszłym roku mała będzie sama już biegać... przyzwyczaji się do jazdy samochodem i po jeździmy trochę po Polsce na początek ... a tymczasem mamy super miejsce nad rzeka gdzie możemy sobie popływać i poleżeć z mala na kocyku a wodę wręcz uwielbia.... wiadro wody do basenu godzinę na słońcu i mała może się kąpać....

ooooo jakoś sobie nie wyobrażam że mogłabym odpiąć dziecko z pasów i wziąć na kolana w jadącym aucie. mój Stasiu jak płacze w aucie to albo się zatrzymuje i go uspokajam albo jeśli uspokajanie nie działa to daję mu się wypłakać.

my już też byliśmy na wczasach i na weselu 150 km od domu, da się ogarnąć chociaż młody też specjalnie nie lubi jeźzić i podróż 1,5 godzinna przeciągnęła się do 3,5h. trochę to męczące, ale ja prowadzę samochód i nie mogę kierować kiedy dziecko mi płacze. a w sierpniu sama z nim jadę na kaszuby, bo mój dojedzie tylko na parę dni, i nie wiem właśnie jak będzie z drogą może odłączę poduszkę powietrzną i go dam na przód? i jeszcze z psem jadę więc będzie zabawnie :D

reklama
My wlasnie za 2 tyg wyjezdzamy do pl i zobaczymy jak to bedzie ... polecacie jskies zabawki na droge???
Ja okres jak nigey mam regularny co 30 dni...
Jaga ja woze malego na przednim siedzeniu i on lubi tylko wylaczylam poduszkę...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry