reklama
reni84
Fanka BB :)
Ja mojej daję chrupki i skórkę od chleba, ale póki co tylko mamla bo nie ma czym gryźć.
Dziewczyny co za noc! Mojej małej chyba w końcu idą zęby, bo nie pozwoli sobie nawet palca przyłożyć do ust, a tym bardziej posmarować żelem przeciwbólowym. W nocy przez sen jęczała. Dwa razy obudziła się i wyła z bólu. Podałam jej paracetamol i poszła spać na 4 godziny potem znowu wycie Biedna chyba bardzo cierpi.
Camilia nam nie pomaga
Znacie jakiś lek przeciwbólowy dla dzieci, który można podać częściej niż co 6 godzin?
Dziewczyny co za noc! Mojej małej chyba w końcu idą zęby, bo nie pozwoli sobie nawet palca przyłożyć do ust, a tym bardziej posmarować żelem przeciwbólowym. W nocy przez sen jęczała. Dwa razy obudziła się i wyła z bólu. Podałam jej paracetamol i poszła spać na 4 godziny potem znowu wycie Biedna chyba bardzo cierpi.
Camilia nam nie pomaga
Znacie jakiś lek przeciwbólowy dla dzieci, który można podać częściej niż co 6 godzin?
My po wizycie u pediatry, mała w nocy tez nie spokojnie spala, poplakiwala i zatkany nosek miała. Pediatra mówi, że od ząbków. Osluchowo czyso. Wiec mam nadzieje, ze nie będzie gorzej.
Reni ja nie pomogę. Stosuje tylko żel na dziąsła, a w razie goraczki mam czopki
Reni ja nie pomogę. Stosuje tylko żel na dziąsła, a w razie goraczki mam czopki
reni84
Fanka BB :)
Mi już ręce opadają. Wczoraj dziąsełek nie pozwoliła dotknąć bo tak ją bolały, a dzisiaj masowałam jej chyba z 5 minut i bardzo się jej podobało. czyli już jej nie boli. Czy jest możliwe, że ząbkowanie się zatrzymuje
Z jednej strony dobrze, bo nie cierpi, ale z drugiej myślałam, że te ząbki wyjdą i spokój będzie na chwilę
Z jednej strony dobrze, bo nie cierpi, ale z drugiej myślałam, że te ząbki wyjdą i spokój będzie na chwilę
Z tym spokojem to nie tak szybko my juz się męczymy prawie dwa miesiące i z każdym kolejnym ząbkiem gorzej... wyjdzie jeden tydzień spokoju i znowu od nowa...
Moja mała tez od dawna ciężko śpi w nocy musze wstawać 5-10 razy do niej jęczy przez sen... ciągle się wierci kręci odkrywa śpi w poprzek łóżeczka z wygiętym karkiem do tylu... chce pić i obowiązkowo jeść... ostatnio je bardzo dużo... myślałam że jej jest za gorąco bo mamy w pokoju tak 24-27 stopni... śpi w samym body i skarpetkach i nic... a dzisiaj tak zaczęła się slinic ze miała mokra bluzeczka prawie do brzuszka...
Moja mała tez od dawna ciężko śpi w nocy musze wstawać 5-10 razy do niej jęczy przez sen... ciągle się wierci kręci odkrywa śpi w poprzek łóżeczka z wygiętym karkiem do tylu... chce pić i obowiązkowo jeść... ostatnio je bardzo dużo... myślałam że jej jest za gorąco bo mamy w pokoju tak 24-27 stopni... śpi w samym body i skarpetkach i nic... a dzisiaj tak zaczęła się slinic ze miała mokra bluzeczka prawie do brzuszka...
Moj jest tez marudny ale wciagu dnia. W nocy spi. Caly czas wszystko ładuje do buzi i slini sie bardzo ale nie widać żeby zęby szły.
Dziś dostał chrupka kukurydzianego ale średnio się nim zainteresował. Jutro kolejna proba.
Dzis zaczął robić niezłe susy polozylam mu zabawke na drugim koñcu koca a ten moj brzdac przemieszczal sie wybijajac sie na nozkach i zajeło mu dojscie do zabawki ze 3 susy nawet nie wiem kiedy a byl juz przy nodze od stolika... Nogi juz bardzo podciaga pod siebie ale tylko na naszym lóżku.
Dziś dostał chrupka kukurydzianego ale średnio się nim zainteresował. Jutro kolejna proba.
Dzis zaczął robić niezłe susy polozylam mu zabawke na drugim koñcu koca a ten moj brzdac przemieszczal sie wybijajac sie na nozkach i zajeło mu dojscie do zabawki ze 3 susy nawet nie wiem kiedy a byl juz przy nodze od stolika... Nogi juz bardzo podciaga pod siebie ale tylko na naszym lóżku.
reklama
Ja sadzam. Moj dodatkowo z pozycji pollezacej sam sobie siada.Moj Antos jak go posadzic to siedzi stabilnie i sie nie przewraca, ale sam nie usiadzie. Jak myslicie moge go tak czasem sadzac czy czekac az sam usiadzie?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom