reklama
My z jedzeniem nie miałyśmy problemu dopóki nie zaczęły wychodzić jej zabki ostatnio nie zawsze chce jeść stałe posiłki... jak mija 3 godziny to wtedy dam jej na śpiocha 150 mleka a ten posiłek próbuje dać za następne trzy godziny...I tyle jakoś nie wariuje w tej sprawie...
Malaja, moj maluszek wazy i zjada podobnie jak by zjadl 200ml mlek to chyba by pekl...nawet balabym sie mu tyle dac...
Teraz przy upalach to mam wrazenie, ze woli pic niz jesc, na widok kubeczka z woda szeroko otwiera buzie
Ostatnio nawet je co 3,5-4h.
Teraz przy upalach to mam wrazenie, ze woli pic niz jesc, na widok kubeczka z woda szeroko otwiera buzie
Ostatnio nawet je co 3,5-4h.
No to u mnie jest tak terazMnie bardziej chodzi teraz o to ze zje dość sporo a trzeba by jakieś stałe jeszcze wprowadzić i jak sensownie to poroskladac w ciągu dnia...
7 mleko 180
10 mleko 180
13 zupa
16 deser
19 mleko z kasza 180
Mniej wiecej takie godziny. I wszystko sie miesci poki co.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będę kombinować.
Stokrotka czyli dajesz co np 3 godzinki przed obiadkiem mleko i 3h po obiadku?
Dziękuję ślicznie za wasze odpowiedzi, pewnie będę analizować i myśleć...
Ostatnio nie mogę spać, a co zasne to mała budzi mnie bo dalej te nóżki podrzuca do góry na śnie.
Stokrotka czyli dajesz co np 3 godzinki przed obiadkiem mleko i 3h po obiadku?
Dziękuję ślicznie za wasze odpowiedzi, pewnie będę analizować i myśleć...
Ostatnio nie mogę spać, a co zasne to mała budzi mnie bo dalej te nóżki podrzuca do góry na śnie.
reklama
Ktoś pytał o ząbki, są w sklepach takie nakładki na palec żeby czyścić. Myślę że trzeba przyzwyczajać maluszka i przynajmniej raz dziennie poczyscic chwilkę
Kupilam malemu taka nakladke silikonowa i czyszcze mu dziaselka (nie ma jeszcze zabkow) lubi to pewnie go fajnie drapie Wydatek niewielki i na pewno warto zainwestowac.