reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Mnie bardziej chodzi teraz o to ze zje dość sporo a trzeba by jakieś stałe jeszcze wprowadzić i jak sensownie to poroskladac w ciągu dnia...

reklama
My z jedzeniem nie miałyśmy problemu dopóki nie zaczęły wychodzić jej zabki ostatnio nie zawsze chce jeść stałe posiłki... jak mija 3 godziny to wtedy dam jej na śpiocha 150 mleka a ten posiłek próbuje dać za następne trzy godziny...I tyle jakoś nie wariuje w tej sprawie...

Moja tez staje na rączkach i na palcach u stóp i prostuje nóżki w kolanach a dupke wypija ku górze :)
Juz długo tak robi

Malaja, moj maluszek wazy i zjada podobnie :) jak by zjadl 200ml mlek to chyba by pekl...nawet balabym sie mu tyle dac...
Teraz przy upalach to mam wrazenie, ze woli pic niz jesc, na widok kubeczka z woda szeroko otwiera buzie :)
Ostatnio nawet je co 3,5-4h.

Musiałabym wyeliminować mleko o 4 to może jakoś by poszło ale wtedy też i wcześniej wstanie. Będę kombinować

Jeżeli deserek to nie obiad i odwrotnie, jeden posilek nie mleczny.
Podstawa do roku to mleko ;)
Ja tak robie o 12 obiadek a caly czas mleko. Dopiero za miesiac bede dawala deserek, po co rozpychac zoladek.

Będę kombinować.
Stokrotka czyli dajesz co np 3 godzinki przed obiadkiem mleko i 3h po obiadku?

Dziękuję ślicznie za wasze odpowiedzi, pewnie będę analizować i myśleć...

Ostatnio nie mogę spać, a co zasne to mała budzi mnie bo dalej te nóżki podrzuca do góry na śnie.

Ktoś pytał o ząbki, są w sklepach takie nakładki na palec żeby czyścić. Myślę że trzeba przyzwyczajać maluszka i przynajmniej raz dziennie poczyscic chwilkę

reklama
Ktoś pytał o ząbki, są w sklepach takie nakładki na palec żeby czyścić. Myślę że trzeba przyzwyczajać maluszka i przynajmniej raz dziennie poczyscic chwilkę

Kupilam malemu taka nakladke silikonowa i czyszcze mu dziaselka (nie ma jeszcze zabkow) lubi to :) pewnie go fajnie drapie:) Wydatek niewielki i na pewno warto zainwestowac.

Do góry