Byłam dzisiaj na usg i widziałam już serduszko Tylko trochę za wolno bije bo 106 a powinno być powyżej 120. Ale lekarz kazał się nie martwić na zapas bo jest tak wcześnie ze może się jeszcze nie rozpędziło. Chociaż przyznał, że wolałby żeby było te 120. Położna założyła kartę ciąży. Następna wizyta za 3 tygodnie.
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Lotka moj z 21 wrzesnia ale udzielalam sie na pazdzierniku bo termin mialam na 3.
Gratuluje wizyt serduszkowych teraz nie martwic i byle dalej trzymam kciuki &&&&
Ja tez padam skonczylam spodnie umylam malego zrobilam mu kolacje polozylam a teraz ide do lozka bo na nic juz nie mam ochoty. Maz juz za mnie kuchnie posprzatal bo nie daje rady
Gratuluje wizyt serduszkowych teraz nie martwic i byle dalej trzymam kciuki &&&&
Ja tez padam skonczylam spodnie umylam malego zrobilam mu kolacje polozylam a teraz ide do lozka bo na nic juz nie mam ochoty. Maz juz za mnie kuchnie posprzatal bo nie daje rady
kasieczna
Fanka BB :)
Dziewczyny dziękuje za takie ciepłe słowa! Nie miałam pojęcia że znajdę tutaj takie wsparcie. Łezka zakręciła mi się w oku... Może to hormony, może nie, ale jestem wdzięczna za takie pozytywne wiadomości, które dają mi wiarę, że będzie wszystko dobrze. Ściskam Was mocno i życzę dobrej nocki
Witam nowe dziewczyny i gratuluje tym co widziały serduszka.
Jeśli chodzi o wózek to już pisałam że meżuś już zakupił. Taki sam jak poprzednio tj Mutsy i podobnie używany.
Jeśli chodzi o zwierzęta to mamy goldena
Najważniejsze jest to że w końcu zaczeły działać krople do ucha i ból ustępuje !!!!
Jeśli chodzi o wózek to już pisałam że meżuś już zakupił. Taki sam jak poprzednio tj Mutsy i podobnie używany.
Jeśli chodzi o zwierzęta to mamy goldena
Najważniejsze jest to że w końcu zaczeły działać krople do ucha i ból ustępuje !!!!
calineczkaa
Fanka BB :)
Dziewczyny z Wawy,
pilnie odkupię Clexane 0,4 mg, jeśli któraś z Was taki ma;-)
pilnie odkupię Clexane 0,4 mg, jeśli któraś z Was taki ma;-)
reklama
A u nas leje wczoraj bylo pieknie siedzialam przy grilu w krotkim rekawku a dzisiaj tak brzygko.
Na 11 ide odebrac wyniki badan i ide dolekarza po skierowanie do neurologa i popytam ja co ja moge w ciazy w razie czego na bol. Na 14 ide ogladac serduszko. Patrzcie jak to leci juz sie konczy 2 mieaiac
Na 11 ide odebrac wyniki badan i ide dolekarza po skierowanie do neurologa i popytam ja co ja moge w ciazy w razie czego na bol. Na 14 ide ogladac serduszko. Patrzcie jak to leci juz sie konczy 2 mieaiac