reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Byłam dzisiaj na usg i widziałam już serduszko :-D Tylko trochę za wolno bije bo 106 a powinno być powyżej 120. Ale lekarz kazał się nie martwić na zapas bo jest tak wcześnie ze może się jeszcze nie rozpędziło. Chociaż przyznał, że wolałby żeby było te 120. Położna założyła kartę ciąży. Następna wizyta za 3 tygodnie.

reklama
Lotka moj z 21 wrzesnia ale udzielalam sie na pazdzierniku bo termin mialam na 3.
Gratuluje wizyt serduszkowych teraz nie martwic i byle dalej trzymam kciuki &&&&
Ja tez padam skonczylam spodnie umylam malego zrobilam mu kolacje polozylam a teraz ide do lozka bo na nic juz nie mam ochoty. Maz juz za mnie kuchnie posprzatal bo nie daje rady

Dziewczyny dziękuje za takie ciepłe słowa! Nie miałam pojęcia że znajdę tutaj takie wsparcie. Łezka zakręciła mi się w oku... Może to hormony, może nie, ale jestem wdzięczna za takie pozytywne wiadomości, które dają mi wiarę, że będzie wszystko dobrze. Ściskam Was mocno i życzę dobrej nocki :)

Witam nowe dziewczyny i gratuluje tym co widziały serduszka.
Jeśli chodzi o wózek to już pisałam że meżuś już zakupił. Taki sam jak poprzednio tj Mutsy i podobnie używany.
Jeśli chodzi o zwierzęta to mamy goldena :)
Najważniejsze jest to że w końcu zaczeły działać krople do ucha i ból ustępuje !!!!

Hej dziewczyny Ale Padlam wczoraj strasznie mocno śpię coś ostatnio .
Ja biorę urosept i z pęcherzem przeszło. Tak więc już mam się lepiej. Mam dziś wizytę u doktorki wieczorem idę z wynikami badań.

Calineczka ja niestety nie mam. Może ktoś się zglosi ;-) Wyspalas się? A reszta śpi? He.
Strasznie dziś cieplutko jak Lato prawie. Miłego dnia

reklama
A u nas leje wczoraj bylo pieknie siedzialam przy grilu w krotkim rekawku a dzisiaj tak brzygko.
Na 11 ide odebrac wyniki badan i ide dolekarza po skierowanie do neurologa i popytam ja co ja moge w ciazy w razie czego na bol. Na 14 ide ogladac serduszko. Patrzcie jak to leci juz sie konczy 2 mieaiac

Do góry