ewel87, mój starszak miał być 20 listopada.... urodził się 1 grudniaLotka hej to zaraz po mnie bo mam termin na 19 listopada;-)
reklama
Ja odkąd zaczęliśmy leczenie, to zawsze po owulacji miałam nakaz brania progesteronu, teraz również.
Claudia31 - nie dość, że jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży, to obie mamy jutro usg
ja mam późno, bo wizyta dopiero o 22.30
Claudia31 - nie dość, że jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży, to obie mamy jutro usg
ja mam późno, bo wizyta dopiero o 22.30
cześć dziewczyny! chciałabym dołączyć do was, dziś byłam na usg, słychać już serduszko, według usg to 5 tyg 6 dni,o tydzień młodsza ciąża niż według internetowych obliczeń moich. Mam 30 lat, to moja 1 ciaza, w listopadzie miałam poronienie na bardzo wczesnym etapie, teraz mam nadzieje będzie wszystko ok. Jutro robie rozne badania krwi i potem będzie zakładana karta ciąży, wiec terminu porodu jeszcze nie mam obliczonego, ale moze sie zdazyc ze bede miala prezent urodzinowy (jestem z 20 listopada)
Moniqq
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, dzisiaj prawie nic nie jadłam, zbierało mi się na wymioty, każdy kęs choćby nawet suchego chleba rósł mi w buzi
Miała tak, któraś? Nie wiem już co mam zjeść strasznie źle znoszę ostatni dni
Miała tak, któraś? Nie wiem już co mam zjeść strasznie źle znoszę ostatni dni
natka00
Zaciekawiona BB
Sylka- ja jestem po poronieniu w listopadzie i mi lekarz nie dał żadnej luteiny, ani dupka, badania też powiedział że zrobimy po nast. wizycie a to będzie już 10tydz. ja też ufam swojemu lekarzowi, i wolę się nie martwić.
an-ma- jejciu co to za godzina wizyty???? masakra co oni nocną zmianę mają ????
Mama290 - a ja myślałam że ogólnie predyspozycje do bliźniąt( zwłaszcza jednojajowych) są po genach matki, u mnie właśnie chyba będzie tak, bo już były jednojajowe., pokolenie po pokoleniu.
ja nie jem non stop, ale pomaga mi ono z mdłościami muszę się pilnować żeby nie przytyć jak słoń
an-ma- jejciu co to za godzina wizyty???? masakra co oni nocną zmianę mają ????
Mama290 - a ja myślałam że ogólnie predyspozycje do bliźniąt( zwłaszcza jednojajowych) są po genach matki, u mnie właśnie chyba będzie tak, bo już były jednojajowe., pokolenie po pokoleniu.
ja nie jem non stop, ale pomaga mi ono z mdłościami muszę się pilnować żeby nie przytyć jak słoń
natka00
Zaciekawiona BB
poza tym Witam nowe dziewczyny
Moniqq- ja tak nie mam to nie pomogę, choć mi też parę rzeczy podnosi żołądek do gardła....
Moniqq- ja tak nie mam to nie pomogę, choć mi też parę rzeczy podnosi żołądek do gardła....
reklama
Moniqq
Fanka BB :)
Gosik93 hej, ja to bym chciała zjeść byle co, ale ze smakiem spróbuje kiełbasy, która mi ostatnio smakowała, może parę kęsów mi wejdzie a nerwowa też jestem, ale od samego początku ciąży, tak mój mąż mówi, a w pracy spokojna jak zawsze no ale w pracy muszę być grzeczna i uprzejma i czasem trzeba ugryźć się w język