reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Matko mama nie strasz bo ja tez nostop jem fak faktem ze jak cos podjem to nudnosci mijaja no ale bez przesady. Teraz specjalnie poszlam do sklepu po lody i coca cole. Wiem ze nie powinnam ale kawy nie moge a nonstop bym spala a mam zamowienie do skonczenia :(
U mnie sa bliziaki ale ja nigdy nie obstawialam ze ja je bede miala choc w tej ciazy taka mysl przemknela mi przez glowe.
Co do wozkow to ja mamAneco Venezia i kocham go okrutnie jednak teraz wybralabym colletto glownie na rewelacyjna obrotowa gondole i spacerowke . Co do wozkow blizniaczych gdyby cos to ja wybieram tylko jeden : abc desing

Wlasnie apropo luteiny i dupka wy to dostalyscie bo macie kiepskie wyniki hormonów, po poronieniu czy wrazie co? Bo mi dr nic nie dala mimo poronienia ale ja hormony mialam wzorowo.

Z tym naszym usg na tym etapie ciazy to normalne ze sie o tym ciagle mowi i pisze wiekszosc z nas nie powiedziala jeszcze rodzinie a to troche jak czekanie na prezemt za dziecka czekanie jest dobijajace ale i fajne lepiej jak mowimy po 100 razy ze bedzie usg i serduszko i mala fasolka niz mamy nic nie mowic albo ciagle sie zamartwic i bac sie ze cis nie tak. W 2 trymestrze bedziemy gadaly po 100 razy czy juz brzuch jest wielki czy bardzo wielki pozniej o rozstepach i bedziemy plakaly ze jesteamy juz na zawsze w paski na kaDym etapie sa wzloty i upadki ale jak jest cos ekscytujacego cieszacego to piszmy o tym .
Dolewam olowy do ognia i napisze ze jutro usg:-)

Sylka po poronieniu zazwyczaj dają zapobiegawczo. Ja miałam badany progesteron i wynik miałam po średni doktorka pow że mi da luteine bo wie że to mnie odstresuje bede spokojniejsza i przepisala ona nigdy nie szkodzi a może pomoc naprawdę. Ty progesteron masz teraz jaki?

Cześć dziewczyny :)
Podczytuję Was jakiś czas ;-) W końcu pasuje sie przywitać :) byłam już listopadówką 2009, teraz tez mam termin dokładnie na ten sam dzień, na 20 listopada :)
W domu mam dwóch chłopcow, 2,5 i 5,5roku :) Miałam juz pierwsze usg, ale jeszcze za wczesnie zeby zobaczyć malucha. Następna wizyta 15 kwietnia :)

Teraz jeszcze nie badalam dotychczas bylo ksiazkowo ale nie pamiętam dokladnie w ogole mialam tamtej nieszczesnej wizyty tak ze weszlam a dr mowi ze wyniki mam takie ze do wojska ale usg swoje... wiec nie ma reguły. Tak zapytalam o tą luteine bo prawie kazda o niej pisze ale ufam swojej dr i mysle ze wie co robi. Sama straciła kilka ciąż :(

reklama
Do góry