reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Matko mama nie strasz bo ja tez nostop jem fak faktem ze jak cos podjem to nudnosci mijaja no ale bez przesady. Teraz specjalnie poszlam do sklepu po lody i coca cole. Wiem ze nie powinnam ale kawy nie moge a nonstop bym spala a mam zamowienie do skonczenia :(
U mnie sa bliziaki ale ja nigdy nie obstawialam ze ja je bede miala choc w tej ciazy taka mysl przemknela mi przez glowe.
Co do wozkow to ja mamAneco Venezia i kocham go okrutnie jednak teraz wybralabym colletto glownie na rewelacyjna obrotowa gondole i spacerowke . Co do wozkow blizniaczych gdyby cos to ja wybieram tylko jeden : abc desing

Wlasnie apropo luteiny i dupka wy to dostalyscie bo macie kiepskie wyniki hormonów, po poronieniu czy wrazie co? Bo mi dr nic nie dala mimo poronienia ale ja hormony mialam wzorowo.

Z tym naszym usg na tym etapie ciazy to normalne ze sie o tym ciagle mowi i pisze wiekszosc z nas nie powiedziala jeszcze rodzinie a to troche jak czekanie na prezemt za dziecka czekanie jest dobijajace ale i fajne lepiej jak mowimy po 100 razy ze bedzie usg i serduszko i mala fasolka niz mamy nic nie mowic albo ciagle sie zamartwic i bac sie ze cis nie tak. W 2 trymestrze bedziemy gadaly po 100 razy czy juz brzuch jest wielki czy bardzo wielki pozniej o rozstepach i bedziemy plakaly ze jesteamy juz na zawsze w paski na kaDym etapie sa wzloty i upadki ale jak jest cos ekscytujacego cieszacego to piszmy o tym .
Dolewam olowy do ognia i napisze ze jutro usg:-)

Sylka po poronieniu zazwyczaj dają zapobiegawczo. Ja miałam badany progesteron i wynik miałam po średni doktorka pow że mi da luteine bo wie że to mnie odstresuje bede spokojniejsza i przepisala ona nigdy nie szkodzi a może pomoc naprawdę. Ty progesteron masz teraz jaki?

Cześć dziewczyny :)
Podczytuję Was jakiś czas ;-) W końcu pasuje sie przywitać :) byłam już listopadówką 2009, teraz tez mam termin dokładnie na ten sam dzień, na 20 listopada :)
W domu mam dwóch chłopcow, 2,5 i 5,5roku :) Miałam juz pierwsze usg, ale jeszcze za wczesnie zeby zobaczyć malucha. Następna wizyta 15 kwietnia :)

Teraz jeszcze nie badalam dotychczas bylo ksiazkowo ale nie pamiętam dokladnie w ogole mialam tamtej nieszczesnej wizyty tak ze weszlam a dr mowi ze wyniki mam takie ze do wojska ale usg swoje... wiec nie ma reguły. Tak zapytalam o tą luteine bo prawie kazda o niej pisze ale ufam swojej dr i mysle ze wie co robi. Sama straciła kilka ciąż :(

reklama
Do góry