reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moja zasypia po mleku przeważnie, tak sama z siebie. Albo w trakcie zabawy, nagle robi się spokojna patrzy w jedno miejsce i myk śpi. Na spacerach ze smoczkiem zaśnie, bez czuwa :p

My też już w spacerówce na płasko. Z wózka jestem zadowolona. Zosia niestety szybko z gondoli wyrosła mimo że kupiłam wózek z bardzo dużą gondolą.

Moja malutka mało śpi w ciągu dnia. Jak jest śpiąca to ją kładę do łóżeczka i przykrywamy kocykiem

Miesiu zasypia przy piersi przeważnie, na spacerach też raczej śpi. Sam z sieie to zasypia tylko nad ranem, jak ja odlatuje i oczy mi się same zamykają a on nie śpi, a potem budzę się godzinę później ze śpiącym synnem obok :) a z wózkatak, bardzo zadowoleni jesteśmy, ładnąmamy ozdobę, czasem się nada,żeby zakupy w nim przewieźć albo ostatnio worek ziemi z garażu. Miesio wózka nie uznaje ;)

hehehe.... ten worek ziemniaków to spoko :-)
mój zasypia w następujący sposób. zjada mleko, odbija mu się, odkładam go na brzuszek, smoczek do buzi i śpi. w wózku często zasypia ale też lubi sobie popatrzeć na drzewa i niebo

Moja już też wyrasta z gondoli, ale jeszcze minimum miesiąc musi wytrzymać. I strasznie się złości bo nic nie widzi. Ale na spacerówkę nie jest gotowa, a fizjoterapeutka odradza na razie stanowczo.
Nie chce problemów z kręgosłupem w przyszłości więc na razie odpuszczam.
Całkiem na płasko można, ale to w sumie na jedno wyjdzie więc póki się mieści w gondoli to jeszcze jeździ.

reklama
w domu zasypia w łóżeczku, oglądając karuzelkę
ale częściej na spacerze

jeździ w spacerówce bo w gondoli już chwytał za boki i próbował siadać a tak przynajmniej go mogę przypiąć pasami

Do góry