reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja jutro ide zobaczyc moja fasole :-) . ja mam kota i dwa prosiaki ( moi dwaj faceci a robia za stado prosiakow) :-)
Moje dziecko dalej popuszcza i cosziennie pralka rajtek lekarka powiedziala ze to wina tego ze ledwo zostawil pieluszki a juz jest chory i to normalne ze popuszcza .
Wozek nie wiem nie mam jakos sprecyzowane wiem ze nie dam wiecej niz 1000 i dokupie podest dla mlodego .
Z przyszlej wyplaty zaczynam kupowanie ubran ciazowych :-)
Zmienilam zdanie co do twgo kiedy powiem o dzidziusiu postanowilam ze jak poznal plec to powiem czyli tak ok 13 tyg pewnie bedzie juz widac tak tez poznalam plec pierwszego dziecka :-) dziewczyny trzymamy kciuki za dziewczynke synka juz mam to teraz przyda sie dziewczynka :-)

A ja mam 3 pieski i narzeczonego :D 2 panie i jednego pana :) Jak mój tata żył, to jeszcze były u nas gołębie (nie w domu oczywiście), ale po jego śmierci wszystkie sprzedaliśmy. Z resztą, ja na punkcie psów mam bzika, i moim niespełnionym marzeniem było zostanie weterynarzem, ale mój zapał do przedmiotów ścisłych moje plany na przyszłość rozwiał :-D Muszę się Wam pochwalić swoimi dwiema kobietkami. Po lewej mama, po prawej córka. :laugh2:

DSC03682.jpg

Załączniki

• DSC03682.jpg
    DSC03682.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 31
Ja mam natomiast pieknego mieszanca (mieszaniec z gonczym polskim) w kolorze podpalany czarny.. Jest super przytulasny jak kot.. Wdrapuje sie na kolana i trzeba glaskac to 30kg zwierze ;) oprocz tego orangutana.. Znaczy mezczyzne mojego ;) a oprocz tego ja sie czuje jak swinka wiec u mnie cale ZOO ;)

reklama
My rodzicom narzeczonego powiemy po wizycie bo narzeczony ma urodziny 16go za niedlugo jego siostra i tak głupio ciagle tłumaczyć czemu nie pije itp ;) z moimi rodzicami poczekamy na urodziny mamy lub na dzień matki. Chyba ze wcześniej zauważy ;) a cała reszta jak juz rodzina się dowie

Do góry