reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja jutro ide zobaczyc moja fasole :-) . ja mam kota i dwa prosiaki ( moi dwaj faceci a robia za stado prosiakow) :-)
Moje dziecko dalej popuszcza i cosziennie pralka rajtek lekarka powiedziala ze to wina tego ze ledwo zostawil pieluszki a juz jest chory i to normalne ze popuszcza .
Wozek nie wiem nie mam jakos sprecyzowane wiem ze nie dam wiecej niz 1000 i dokupie podest dla mlodego .
Z przyszlej wyplaty zaczynam kupowanie ubran ciazowych :-)
Zmienilam zdanie co do twgo kiedy powiem o dzidziusiu postanowilam ze jak poznal plec to powiem czyli tak ok 13 tyg pewnie bedzie juz widac tak tez poznalam plec pierwszego dziecka :-) dziewczyny trzymamy kciuki za dziewczynke synka juz mam to teraz przyda sie dziewczynka :-)

A ja mam 3 pieski i narzeczonego :D 2 panie i jednego pana :) Jak mój tata żył, to jeszcze były u nas gołębie (nie w domu oczywiście), ale po jego śmierci wszystkie sprzedaliśmy. Z resztą, ja na punkcie psów mam bzika, i moim niespełnionym marzeniem było zostanie weterynarzem, ale mój zapał do przedmiotów ścisłych moje plany na przyszłość rozwiał :-D Muszę się Wam pochwalić swoimi dwiema kobietkami. Po lewej mama, po prawej córka. :laugh2:

DSC03682.jpg

Załączniki

• DSC03682.jpg
    DSC03682.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 35
Ja mam natomiast pieknego mieszanca (mieszaniec z gonczym polskim) w kolorze podpalany czarny.. Jest super przytulasny jak kot.. Wdrapuje sie na kolana i trzeba glaskac to 30kg zwierze ;) oprocz tego orangutana.. Znaczy mezczyzne mojego ;) a oprocz tego ja sie czuje jak swinka wiec u mnie cale ZOO ;)

reklama
My rodzicom narzeczonego powiemy po wizycie bo narzeczony ma urodziny 16go za niedlugo jego siostra i tak głupio ciagle tłumaczyć czemu nie pije itp ;) z moimi rodzicami poczekamy na urodziny mamy lub na dzień matki. Chyba ze wcześniej zauważy ;) a cała reszta jak juz rodzina się dowie

Do góry