reklama
Ja jutro ide zobaczyc moja fasole :-) . ja mam kota i dwa prosiaki ( moi dwaj faceci a robia za stado prosiakow) :-)
Moje dziecko dalej popuszcza i cosziennie pralka rajtek lekarka powiedziala ze to wina tego ze ledwo zostawil pieluszki a juz jest chory i to normalne ze popuszcza .
Wozek nie wiem nie mam jakos sprecyzowane wiem ze nie dam wiecej niz 1000 i dokupie podest dla mlodego .
Z przyszlej wyplaty zaczynam kupowanie ubran ciazowych :-)
Zmienilam zdanie co do twgo kiedy powiem o dzidziusiu postanowilam ze jak poznal plec to powiem czyli tak ok 13 tyg pewnie bedzie juz widac tak tez poznalam plec pierwszego dziecka :-) dziewczyny trzymamy kciuki za dziewczynke synka juz mam to teraz przyda sie dziewczynka :-)
Moje dziecko dalej popuszcza i cosziennie pralka rajtek lekarka powiedziala ze to wina tego ze ledwo zostawil pieluszki a juz jest chory i to normalne ze popuszcza .
Wozek nie wiem nie mam jakos sprecyzowane wiem ze nie dam wiecej niz 1000 i dokupie podest dla mlodego .
Z przyszlej wyplaty zaczynam kupowanie ubran ciazowych :-)
Zmienilam zdanie co do twgo kiedy powiem o dzidziusiu postanowilam ze jak poznal plec to powiem czyli tak ok 13 tyg pewnie bedzie juz widac tak tez poznalam plec pierwszego dziecka :-) dziewczyny trzymamy kciuki za dziewczynke synka juz mam to teraz przyda sie dziewczynka :-)
kasieczna
Fanka BB :)
A ja mam 3 pieski i narzeczonego 2 panie i jednego pana Jak mój tata żył, to jeszcze były u nas gołębie (nie w domu oczywiście), ale po jego śmierci wszystkie sprzedaliśmy. Z resztą, ja na punkcie psów mam bzika, i moim niespełnionym marzeniem było zostanie weterynarzem, ale mój zapał do przedmiotów ścisłych moje plany na przyszłość rozwiał Muszę się Wam pochwalić swoimi dwiema kobietkami. Po lewej mama, po prawej córka.
Załączniki
calineczkaa
Ja nie mam żadnego zwięrządka, ale bardzo chciałabym mieć labradora;-)Moje marzenie;-)
Ja mam natomiast pieknego mieszanca (mieszaniec z gonczym polskim) w kolorze podpalany czarny.. Jest super przytulasny jak kot.. Wdrapuje sie na kolana i trzeba glaskac to 30kg zwierze oprocz tego orangutana.. Znaczy mezczyzne mojego a oprocz tego ja sie czuje jak swinka wiec u mnie cale ZOO
A ja mam żółwia wodno lądowego ;-)) ja po tym usg piątkowym chyba zacznę się chwalić niemogę radości powstrzymać
Pewnie bedzie czym sie chwalic ja jiz wszystkim swoja fasolke pokazalam bo nie moglam wytrzymac a w ppniedzialek mam nowe usg i zobaczymy jak sie dzodzka rozwija
calineczkaa
Ja już nie mogę się doczekać 02.04 też mam USG:-)
I tych Świąt, bo one będą bardzo wyjątkowe;-)
I tych Świąt, bo one będą bardzo wyjątkowe;-)
reklama
Gosik93
My rodzicom narzeczonego powiemy po wizycie bo narzeczony ma urodziny 16go za niedlugo jego siostra i tak głupio ciagle tłumaczyć czemu nie pije itp z moimi rodzicami poczekamy na urodziny mamy lub na dzień matki. Chyba ze wcześniej zauważy a cała reszta jak juz rodzina się dowie