reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
A co wózków jest fajny producent Polski Tutek w Warszawie nawet jest jego sklep firmowy mają bardzo dobre ceny i wózki ładne tylko trzeba zonaczyc na zywo

Ewel co do nystatyny to bralalam za dzieciaka doustna bo mi jezyk zzielenial od antybiotyku :/ i pomogla od razu. Pamiętam jak dzis bo to koszmar byl jakis :/ mam nadzieje ze mi pomoze i teraz. A co do zwierzakow to w rodzinnym domu mialam kota zawsze i niedawno rodzice go uspali 18 lat dozyl :) teraz maja dwa male bengalskie wariaty takie ze hej. Ja kocham i koty i psy ale poki wynajmujemy kawalerke nie ma szans :(

Ewel tez patrzylam na Tutka bo są tańsze niż Tako ale jak chodzilam w sierpniu z przyjaciolka po wyprawkę i patrzylam na Tutka Tambero czy jakoś tak to mimo że ładny to jakiś taki nie solidny i bardziej nam się spodobały Tako jeśli chodzi o wykonanie i funkcje. Przyjaciółka kupiła Moonlight z podwójną amortyzacja i jest bardzo zadowolona :) a Tako tez Polski producent :)

Gosik to muszę zobaczyć faktycznie może być słabe wykonanie. Mąż mąż chce quinni jakiś bo moja siostra ma i go zachwyca.
Sylka a jak wrażenia po wizycie? Ja myślę że u mnie było podrażnienie od Luteiny nie potrzebie dostałam nestatyne i ona już na Maxa podraznila bo po 4 dniach jak odstawiłam swędzenie i pieczenie przeszło;-))

Ja uwielbiam gadzety dla dzieci I wozki zreszta mnostwo juz rzeczy przerobilam przy dzieciach :-) zaluje tylko ze nie nauczylam chlopkow spac z name w lozku bo lubie takie rodziecielstwo bliskosci

Ewel moja dr najpierw na korytarzu o rany czyzby plus później jak jej opowiedzialam o antybiotyku to zapytala czy ja nie umiem bez atrakcji a pozniej na samolot kazała wskoczyc i powiedziala ze az ja swedzi jak to widzi a w sumie mnie az tak nie wiec chyba gorzej wygląda niz daje objawy ;/ no i zapisala na usg po swietach i prosila bez atrakcji juz :) Boze wy o wozkach a ja q życiu sie nie rozgladalam ale tez nie wiem czy nie odkupie od kogos znajomego zobaczę :)

Mama290 ja to Cie podziwiam taka prawdziwa matka polka na wyspach wow! Cudownie sie czyta co piszesz a corka sliczna :)

reklama
A Dziewczyny kiedy chcecie zacząć cosik kupować? Mój mąż mówi do mnie no pieluchy to w listopadzie się kupi;-) a ja z tych dobrze zorganizowanych jestem i na pewno we wrześniu będę spakowana do szpitala he w razie czego;-)))

Do góry