reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Jestem w drodze :) a co do bet i jaki wplyw ma na nas forum to zobaczcie gosik byla cala w panice bo te jej parametry z kosmosu Ewel pokazujac swoje ja uspokoila czyli plus dla forum :) ale... czy gosik by robils bete jakby nie czytala forum wątpię ;) wiec to na minus. Mi mimo wszystko jest z wami raźniej :) i ciesze sie ze ono jest. Spokojnie Ewel u mnie daleka droga do usg

reklama
Sylwia pewnie ze bym robiła bete ;) forum jest właśnie po to by wesprzeć i tez po to by np pokazać swoje parametry z bety z innego laboratorium. Nikt tu za nikogo nie decyduje. Bete robilam juz nie raz zanim wg wiedzialam o tym forum. A panika czy martwienie się gdy nie wszystko się człowiekowi zgadza myślę że jest normalne tym bardziej w tym stanie. Do gina mam wizytę dopiero 13go a nie ma nic dziwnego w tym ze chce wiedzieć cokolwiek co się dzieje.
Ewel a Ty na kiedy masz usg?

Kocham nfz hi hi jeszcze czekam ale dr obiecala ze zaraz mnie wcisnie a kto sie najbardziej awanturuje dwie emerytki cholera!

Sylka87, hahaha no niestety tak jest z paniami emerytkami.
A ja się czuję fatalnie. Boli mnie żołądek, jest mi niedobrze, dalej leciutko plamię i nie mogę się doczekać wizyty u lekarza, żeby sprawdzić, co się dzieje. Do tego jest mi cholernie zimno mimo, że w domu jest 21 stopni.

Natka moj mieszka w dziecinstwie w dobrym miescie, ja mieszkam w uk aja nie wiem kiedy mam usg:szok::szok:ogarnia mnie taka spiaczka czekam az chlopaki pojda na drzemke zeby odsapnac:-)

Ludzie nikogo nie krytykowalam napisalam tylko o sobie i o tym zeby pimimo takiej niepewnosci wierzyc ze bedzie dobrze. Ja nie wiem czemu ktos wyczytal tam cos czego tam nie ma
Ja dzisiaj mam na utrzymaniu dwoch gagatkow w tym samym wieku. Przypomnienie sobie jak to jest z wiecej niz jednym dzieckiem ;)
Dzisiaj w ogole nie mam objawow poki co mdlosci nie mam piersi jakby mniej nabrzmiale zobaczymy jak dalej pojdzie.

reklama
Do góry