reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Jestem w drodze :) a co do bet i jaki wplyw ma na nas forum to zobaczcie gosik byla cala w panice bo te jej parametry z kosmosu Ewel pokazujac swoje ja uspokoila czyli plus dla forum :) ale... czy gosik by robils bete jakby nie czytala forum wątpię ;) wiec to na minus. Mi mimo wszystko jest z wami raźniej :) i ciesze sie ze ono jest. Spokojnie Ewel u mnie daleka droga do usg

reklama
Sylwia pewnie ze bym robiła bete ;) forum jest właśnie po to by wesprzeć i tez po to by np pokazać swoje parametry z bety z innego laboratorium. Nikt tu za nikogo nie decyduje. Bete robilam juz nie raz zanim wg wiedzialam o tym forum. A panika czy martwienie się gdy nie wszystko się człowiekowi zgadza myślę że jest normalne tym bardziej w tym stanie. Do gina mam wizytę dopiero 13go a nie ma nic dziwnego w tym ze chce wiedzieć cokolwiek co się dzieje.
Ewel a Ty na kiedy masz usg?

Kocham nfz hi hi jeszcze czekam ale dr obiecala ze zaraz mnie wcisnie a kto sie najbardziej awanturuje dwie emerytki cholera!

Sylka87, hahaha no niestety tak jest z paniami emerytkami.
A ja się czuję fatalnie. Boli mnie żołądek, jest mi niedobrze, dalej leciutko plamię i nie mogę się doczekać wizyty u lekarza, żeby sprawdzić, co się dzieje. Do tego jest mi cholernie zimno mimo, że w domu jest 21 stopni.

Natka moj mieszka w dziecinstwie w dobrym miescie, ja mieszkam w uk aja nie wiem kiedy mam usg:szok::szok:ogarnia mnie taka spiaczka czekam az chlopaki pojda na drzemke zeby odsapnac:-)

Ludzie nikogo nie krytykowalam napisalam tylko o sobie i o tym zeby pimimo takiej niepewnosci wierzyc ze bedzie dobrze. Ja nie wiem czemu ktos wyczytal tam cos czego tam nie ma
Ja dzisiaj mam na utrzymaniu dwoch gagatkow w tym samym wieku. Przypomnienie sobie jak to jest z wiecej niz jednym dzieckiem ;)
Dzisiaj w ogole nie mam objawow poki co mdlosci nie mam piersi jakby mniej nabrzmiale zobaczymy jak dalej pojdzie.

reklama
Do góry