reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja Jakoś coraz bardziej jestem spokojniejsza i postanowiłam ze nie bede sie stresować udaje ze.nie wiem co to pusty pęcherzyk itp zamykam sie na to;-)))
Ja nawet ok się mam spać tylko mi się chce mdłości czasami sa

reklama
2 h czekalam rekord :) ale coz usg 9 kwietnia dopiero. ... dam radę. Dostalam nestatyne na grzybka poantybiotokowego. Zajebiście ząb przestaje bolec to pipka swędzi. Ciekawe co dalej :/ jak nie urok to...

A ja chyba pierwszy raz odczułam aż takie mdłości. Jak mi było niedobrze to aż nie do opisania, pomogła mi herbatka z imbirem i czuję się o niebo lepiej niż godzinę temu. W takim układzie wolę jednak pozostać bez mdłości, skoro mają one u mnie się tak przejawiać. :no:

Sylka87, ja też mam usg na 9 kwietnia :) Ale może jak już będzie serduszko i wszystko będzie ok z dzieciątkiem, to dzisiaj już coś zobaczę, a może i usłyszę.

Hehe co do zwierząt mam 3 swinki psa i narzeczonego ;) a jeśli chodzi o wózki ja się zakochałam w Tako Extreme lub nowym Tako Alive Eco. W sumie to ja już mam wszystko wpatrzone tylko dzidzi brakowało no ale teraz już wszystko jest jak trzeba :)

Kasieczna 3mam kciuki zeby cos juz bylo widac a jak nie to razem kiblujemy do 9 aaa cala wieczność. Tez jestem za przyjemnymi tematami.:)

reklama
Ja mam psa czarnego labka marleya w wozkach to narazie mam dosw w blizniaczych ale narazie chce bugaboo cameleon ja jestem za noszeniem dziecia w chuscie wiec jeszzce pomysle o wozku narazie blizniaki nie chodza dlugich dystansow samew to ciezko tak bez wozka bedzie dla nich ja np uzywam pieluch wielorazowych :-)

Do góry