reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja Jakoś coraz bardziej jestem spokojniejsza i postanowiłam ze nie bede sie stresować udaje ze.nie wiem co to pusty pęcherzyk itp zamykam sie na to;-)))
Ja nawet ok się mam spać tylko mi się chce mdłości czasami sa

reklama
2 h czekalam rekord :) ale coz usg 9 kwietnia dopiero. ... dam radę. Dostalam nestatyne na grzybka poantybiotokowego. Zajebiście ząb przestaje bolec to pipka swędzi. Ciekawe co dalej :/ jak nie urok to...

A ja chyba pierwszy raz odczułam aż takie mdłości. Jak mi było niedobrze to aż nie do opisania, pomogła mi herbatka z imbirem i czuję się o niebo lepiej niż godzinę temu. W takim układzie wolę jednak pozostać bez mdłości, skoro mają one u mnie się tak przejawiać. :no:

Sylka87, ja też mam usg na 9 kwietnia :) Ale może jak już będzie serduszko i wszystko będzie ok z dzieciątkiem, to dzisiaj już coś zobaczę, a może i usłyszę.

Hehe co do zwierząt mam 3 swinki psa i narzeczonego ;) a jeśli chodzi o wózki ja się zakochałam w Tako Extreme lub nowym Tako Alive Eco. W sumie to ja już mam wszystko wpatrzone tylko dzidzi brakowało no ale teraz już wszystko jest jak trzeba :)

Kasieczna 3mam kciuki zeby cos juz bylo widac a jak nie to razem kiblujemy do 9 aaa cala wieczność. Tez jestem za przyjemnymi tematami.:)

reklama
Ja mam psa czarnego labka marleya w wozkach to narazie mam dosw w blizniaczych ale narazie chce bugaboo cameleon ja jestem za noszeniem dziecia w chuscie wiec jeszzce pomysle o wozku narazie blizniaki nie chodza dlugich dystansow samew to ciezko tak bez wozka bedzie dla nich ja np uzywam pieluch wielorazowych :-)

Do góry