reklama
Gosik93
Fanka BB :)
Ja ich pozew za stresowanie kobiety w ciąży! powinni podawać informacje jak liczą te tygodnie. Czuje się nawet dobrze. Czasami wg nie czuje ze jestem w ciąży. Rano żadnych mdłości zwrotów głowy chyba że za dlugo chodzę bez śniadania to mam momenty ze nawet po wodzie mnie cofa ale jak zjem jest ok. Zazwyczaj po 15 zaczyna mnie cos tam kluc w podbrzuszu czasem jajnika zakluje ale czuje się taka spuchnieta i spodnie mi przeszkadzają nawet z luźna gumka tak jakbym miała ciagle baardzo pełny pęcherz. I wieczorami mi zimno ze az mnie telepie. A tak to nic
gosik ty nie panikuj bo zaszkodzisz sobie i dziecku. jeśli chodzi o betę normy są bardzo rozpięte bo u każdej kobiety jest inaczej. a nie wiesz jaki masz przyrost bo jeszcze drugiej nie zrobiłaś. więc głowa do góry... i bez stresów bo jest wszystko ok :-)
reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Rany co za dziwaczne parametry brak ciazy 2.7 a 1 tydz ciazy od 16 nie widzialam jeszcze takich. Niczym sie juz nie stresuj ja to tez ksiazka i spać bo jutro jakims cudem musze się na ladne oczy wbic do gin bede czatowac od rana jak emeryt hihihi. Dobrej nocy dziewczynki!