reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Jeszcze raz fotkę wstawiam Gosia nie sugeruj się ile masz tylko tym.jak będzie Przyrastac . Mi tak doktorka mowi
Coś zdjęcie nie chce cię dodać... Ale we wcześniejszym poście dałam.

reklama
Sorki za jakosc

Załączniki

• 1427310616413.jpg
    1427310616413.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 41
Ja ich pozew za stresowanie kobiety w ciąży! :D powinni podawać informacje jak liczą te tygodnie. Czuje się nawet dobrze. Czasami wg nie czuje ze jestem w ciąży. Rano żadnych mdłości zwrotów głowy chyba że za dlugo chodzę bez śniadania to mam momenty ze nawet po wodzie mnie cofa ale jak zjem jest ok. Zazwyczaj po 15 zaczyna mnie cos tam kluc w podbrzuszu czasem jajnika zakluje ale czuje się taka spuchnieta i spodnie mi przeszkadzają nawet z luźna gumka tak jakbym miała ciagle baardzo pełny pęcherz. I wieczorami mi zimno ze az mnie telepie. A tak to nic

Ten pęcherz to jest uciążliwy mnie zaczyna ciągnąć w pachwinach podobno to więzadła macicy rozciągają się... Ja w łóżku czytam książkę w oczekiwaniu na dziecku;-)

gosik ty nie panikuj bo zaszkodzisz sobie i dziecku. jeśli chodzi o betę normy są bardzo rozpięte bo u każdej kobiety jest inaczej. a nie wiesz jaki masz przyrost bo jeszcze drugiej nie zrobiłaś. więc głowa do góry... i bez stresów bo jest wszystko ok :-)

reklama
Rany co za dziwaczne parametry brak ciazy 2.7 a 1 tydz ciazy od 16 nie widzialam jeszcze takich. Niczym sie juz nie stresuj :) ja to tez ksiazka i spać bo jutro jakims cudem musze się na ladne oczy wbic do gin :) bede czatowac od rana jak emeryt hihihi. Dobrej nocy dziewczynki!

Do góry