reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Noooo i po Chrzcinach. Mamy to za soba. Pogoda piękna była,12stopni i słonko.
Moje dzieciątko było grzeczne, trochę przespala trochę poobserwowala, nie płakała, nawet jak polewali główkę wodą.
W restauracji tez grzeczna nawet była, dała zjeść i pogadac :p mam nadzieje ze się nie pozmienia to hehe.
W ubranku wyglądała cudnie. Fakt, jak by już siedziała to w smyku piękne sukieneczki są, po prostu cuuudo.
Zaczyna sobie pokrzykiwac, wymsklo jej się raz i chyba jej się to spodobało :p
Teraz śpi zmęczona wrażeniami, mam Nadzieje ze i mi da pospać :) dobranoc

reklama
moja ma od jakiegoś czasu 4-5 drzemek po 20 min, na dworze śpi max godzinę. a od kilku dni wstaje o 4 rano :-( a idzie spać ok 19, i do tej 4 jeszcze 2 razy je butle ..... ledwo żyję dziewczyny

To nam te dzieciaczki dają popalić,moja też w nocy ciężko, a na spacerze to może spać i kilka godzin... jak narazie zauważyłam jak śpi więcej niż 4 h w dzień to wtedy ciężka noc zobaczymy jak.dzisiaj...

to chyba dzisiaj jakiś niedobry dzień dla dzieci
mój też śpi po trochu i marudny
tylko na spacerze porządna drzemka była

NaNa8 zazdroszczę, ze już masz chrzciny za sobą
nas to czeka w niedzielę

Ja też po chrzcinach miałam 3 stycznia
Moja dzisiaj w nocy trochę lepiej bo budzila się tylko na jedzenie o 22, 2,5 i o 6 już sen niespokojny i po spaniu mieliśmy no ale lepsze to niż nie spanie przez 2 h w nocy. chyba moja potrzebuje więcej jedzenia bo wcześniej budzila się tylko raz w nocy a teraz kilka razy....

mój do północy był marudny i nie mógł puścić sobie bączka. a ja się zawzięłam że nie będę pomagała. choć przyznam że miałam 2 chwile zawahania i chciałam już pomagać ale się powstrzymałam.

ja chrzciny planuję latem. jak będzie ciepło i przyjemnie.

my chrzciny planujemy w czerwcu. mała dziś spała do 8!!! życie jest piękne :-) dwie pobudki na butle były. oby tak zostało ......
zamówiłam jej żel na dziąsełka i gryzaczki, coś mi się wydaje że coś tam sie dzieje.

Hej

No to ja wam powiem, że mam życie jak w bajce z moją córą. W nocy budzi się, raz, czasami dwa, ale ZAWSZE zje i śpi dalej. Budzi się koło 7. 30- 8. 00 a jeśli ją wezmę do łóżka to przytula się i śpi dalej jeszcze z godzinę. Spać chodzi po 20 więc też super.

Co dwa dni ma "dzień kupy" bo robi wtedy dwie, trzy czasami, a potem dzień przerwy.
Chrzciny mamy dawno za sobą i dobrze b mnie to stresowało, a tak z głowy...

Macie jakieś informacje odnośnie tego czy z takim 3- 4 miesięcznym dzieckiem można latać samolotem. Tz. wiem, że można, ale może wiecie czy są jakieś przeciwwskazania i o co ewentualnie pytać lekarza?

reklama
Hej

No to ja wam powiem, że mam życie jak w bajce z moją córą. W nocy budzi się, raz, czasami dwa, ale ZAWSZE zje i śpi dalej. Budzi się koło 7. 30- 8. 00 a jeśli ją wezmę do łóżka to przytula się i śpi dalej jeszcze z godzinę. Spać chodzi po 20 więc też super.

Co dwa dni ma "dzień kupy" bo robi wtedy dwie, trzy czasami, a potem dzień przerwy.
Chrzciny mamy dawno za sobą i dobrze b mnie to stresowało, a tak z głowy...

Macie jakieś informacje odnośnie tego czy z takim 3- 4 miesięcznym dzieckiem można latać samolotem. Tz. wiem, że można, ale może wiecie czy są jakieś przeciwwskazania i o co ewentualnie pytać lekarza?
A zawsze odbije po jedzeniu czy zasypia?

Do góry