reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Asia w ciąży ogólnie nie zalecają rozgrzewania ale mi doktorka kazała w ciąży stosować maść dla dzieci pulmex baby na rozgrzewania bo ma nie w składzie kamfory

reklama
Asia a powiedziałaś farmaceucie że jesteś w ciąży??? oni wiedzą co można a czego nie więc jeśli powiedziałaś a on zalecił to znaczy że można a jeśli nie powiedziałaś to ja bym uważała

ja wróciłam do ginekologa. nie mieli jeszcze dziś wyników weneryków i hiv. a tak to wszystko ok. muszę tylko zrobić cukier po obciążeniu bo wyszło u mnie 98. więc jak wyzdrowieję to się wybiorę beznadziejnie słodką glukozę wypić.... bleeeeee

miniaaaa mówiłam że jestem w ciąży, do tego teraz przeczytałam na ulotce dicortineff " lek może być stosowany w ciąży w przypadku gdy w opini lekarza korzyść dla matki przeważa nad zagrożeniem dla płodu " :szok:

No i właśnie tak to jest mi w aptece tłumaczyła ze to przez to ze na kobietach w ciąży nie robi się badań i nie mogą napisać ale jak tu nie zwariować bo nie chorować się nie da :/

Dziewczyny mam już wyniki 931,10 z tabelki wynika mi ze to 2-3tydzien a z om 5 no ale jakby patrzeć po owulacji i "prawdopodobnym" poczeciu to jest z 3tydzien "życia dziecka" . Myślicie że to nie za niski tydzień? Jak na to patrzeć? Bo hcg podobno rośnie od zagniezdzenia się zarodka. Myślicie że jest dobrze?

Ja mam wyniki w moczu nic nie ma poza wyższym ph bo jest do 7.5 a ja mam 8 i kupiłam urosept doktorka mi też pow że można ale na ulotce piszą ze nie zalecają w ciąży bo nie ma badań przepr czy nie szkodzi... Nie No to zioła bez jaj

reklama
Gosik bety bardzo roznie rosną moja gin w ogóle każe omijac to badanie. Jak sie stresujesz zrob jutro powtórke i zobacz jak przyrasta. Ja sie powstrzymalam od bety i jestem z siebie dumna :)

Do góry