reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Asia w ciąży ogólnie nie zalecają rozgrzewania ale mi doktorka kazała w ciąży stosować maść dla dzieci pulmex baby na rozgrzewania bo ma nie w składzie kamfory

reklama
Asia a powiedziałaś farmaceucie że jesteś w ciąży??? oni wiedzą co można a czego nie więc jeśli powiedziałaś a on zalecił to znaczy że można a jeśli nie powiedziałaś to ja bym uważała

ja wróciłam do ginekologa. nie mieli jeszcze dziś wyników weneryków i hiv. a tak to wszystko ok. muszę tylko zrobić cukier po obciążeniu bo wyszło u mnie 98. więc jak wyzdrowieję to się wybiorę beznadziejnie słodką glukozę wypić.... bleeeeee

miniaaaa mówiłam że jestem w ciąży, do tego teraz przeczytałam na ulotce dicortineff " lek może być stosowany w ciąży w przypadku gdy w opini lekarza korzyść dla matki przeważa nad zagrożeniem dla płodu " :szok:

No i właśnie tak to jest mi w aptece tłumaczyła ze to przez to ze na kobietach w ciąży nie robi się badań i nie mogą napisać ale jak tu nie zwariować bo nie chorować się nie da :/

Dziewczyny mam już wyniki 931,10 z tabelki wynika mi ze to 2-3tydzien a z om 5 no ale jakby patrzeć po owulacji i "prawdopodobnym" poczeciu to jest z 3tydzien "życia dziecka" . Myślicie że to nie za niski tydzień? Jak na to patrzeć? Bo hcg podobno rośnie od zagniezdzenia się zarodka. Myślicie że jest dobrze?

Ja mam wyniki w moczu nic nie ma poza wyższym ph bo jest do 7.5 a ja mam 8 i kupiłam urosept doktorka mi też pow że można ale na ulotce piszą ze nie zalecają w ciąży bo nie ma badań przepr czy nie szkodzi... Nie No to zioła bez jaj

reklama
Gosik bety bardzo roznie rosną moja gin w ogóle każe omijac to badanie. Jak sie stresujesz zrob jutro powtórke i zobacz jak przyrasta. Ja sie powstrzymalam od bety i jestem z siebie dumna :)

Do góry