reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Czyli też teraz @ powinna być około 17? Ja miałam mieć @ 12 marca i 13 marca betę miałam 127 potem 16 marca 605 na moje oko masz dobra;-) choć liczy się jak Przyrasta bp kiedy doszło do zagniezdzenia to tylko plemnik wie he może powtórz w pt jak masz być spokojniejsza

reklama
Moze to znaczyć ze ciąża pozamaciczna? Skoro miałaś prawie 3razy większą bete niż ja a jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie?

Nie Gosia nie możliwe:-) początkowa beta mówi czy jest ciąża i który to tydzień a przyrost może być prawidłowy bądź nie jak Przyrasta za mało dopiero wtedy można mieć obawy :-) nie wiadomo kiedy miałaś owu tak naprawdę nie martw się

Gosia wg mojej tabelki jesteś w 5 tyg zobacz;-) moje labo ma takie parametry uploadfromtaptalk1427309745123.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427309745123.jpg
    uploadfromtaptalk1427309745123.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 39
Teraz powinnam mieć 15go. Z temperatury, śluzu i objawów owulacje ostatnia mialam 1marca. Czyli nawet licząc od samej owulacji minęło 3tygodnie i dni. Plus minus zagniezdzenie... To by tak wychodziło. Eh zwariować można... W piątek tez lecę na bete tak czy inaczej i w piątek powinnam mieć kolo 2-3tys prawda?

Gosik ale widzisz moje parametry mówią że jesteś w 5 tyg bo labo czasami ma parametry od @ licząc tydzień ciąży a czasami od zagniezdzenia. Moje jest od @ które wysłałam.
Tak w pt coś około 2 tysięcy do 3 pewnie.
Nie martw się kochana jest ok

reklama
No i wlasnie tak dziala ta beta :/ parametry od 200 do 7000 wiec nie ma co sie sugerowac każdemu inaczej. Idz w piątek na pewno będziesz spokojniejsza i bron boze nie mysl o tym do piatku a ciążę pozamaciczne i inne takie to w ogóle wywal z glowy i to juz! :)

Do góry