reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Czyli też teraz @ powinna być około 17? Ja miałam mieć @ 12 marca i 13 marca betę miałam 127 potem 16 marca 605 na moje oko masz dobra;-) choć liczy się jak Przyrasta bp kiedy doszło do zagniezdzenia to tylko plemnik wie he może powtórz w pt jak masz być spokojniejsza

reklama
Moze to znaczyć ze ciąża pozamaciczna? Skoro miałaś prawie 3razy większą bete niż ja a jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie?

Nie Gosia nie możliwe:-) początkowa beta mówi czy jest ciąża i który to tydzień a przyrost może być prawidłowy bądź nie jak Przyrasta za mało dopiero wtedy można mieć obawy :-) nie wiadomo kiedy miałaś owu tak naprawdę nie martw się

Gosia wg mojej tabelki jesteś w 5 tyg zobacz;-) moje labo ma takie parametry uploadfromtaptalk1427309745123.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1427309745123.jpg
    uploadfromtaptalk1427309745123.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 33
Teraz powinnam mieć 15go. Z temperatury, śluzu i objawów owulacje ostatnia mialam 1marca. Czyli nawet licząc od samej owulacji minęło 3tygodnie i dni. Plus minus zagniezdzenie... To by tak wychodziło. Eh zwariować można... W piątek tez lecę na bete tak czy inaczej i w piątek powinnam mieć kolo 2-3tys prawda?

Gosik ale widzisz moje parametry mówią że jesteś w 5 tyg bo labo czasami ma parametry od @ licząc tydzień ciąży a czasami od zagniezdzenia. Moje jest od @ które wysłałam.
Tak w pt coś około 2 tysięcy do 3 pewnie.
Nie martw się kochana jest ok

reklama
No i wlasnie tak dziala ta beta :/ parametry od 200 do 7000 wiec nie ma co sie sugerowac każdemu inaczej. Idz w piątek na pewno będziesz spokojniejsza i bron boze nie mysl o tym do piatku a ciążę pozamaciczne i inne takie to w ogóle wywal z glowy i to juz! :)

Do góry