reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mam dwoje dzieci- dwie córki więc też łatwiej i różnica wieku 3 lata. Myślę, że dobre parę lat będą razem w pokoju zwłaszcza, że ten pokój jest duży i ma dwa okna- takie jakby dwie części.
Ale ja chce jeszcze jedno dziecko. chyba ...:)

Myślę, że dady sa troszkę mniejsze niż pampersy. Ja polecam. Używam już przy drugim dziecku i jakoś nie ciągnie mnie do pampersów. Wiadomo, że są lepsze, ale szkoda mi pieniędzy.

reklama
Moja waży 5800 i pampersow trójek używamy już od dawna, z dwójek szybko wyrosła.
Mam też paczkę pieluszek babydream 3 i niestety te są jeszcze za duże i kupka spływa po nóżkach.

my dady trójki mamy już od jakiegoś czasu a młody waży 6kg
teraz mają dobrą cenę bo wychodzi 42 grosze za sztukę w tych dużych paczkach

Malaja to teraz kolej na synka :-) to jak dwie dziewczyny i 3 lata Różnicy to powinny się fajnie dogadać. U NAS jedni sąsiedzi zrobili z kuchni sypialnie a.w.salonie aneks kuchenny i mają dzięki temu 3 pokoje i salon.My zaś wyburzylismy ściene z kuchni i my duży salon z kuchnią. z resztą mój syn czas jest w salonie nie nie lubi być w swoim pokoju i chyba tak będzie długo.

mój synek ważzy już 8 kilo, ma dwa i pół m-ca. i chyba przerabia całe mleko na masę,bo kupy robi co trzy dni.za to dużo siusia :) nam marzy się dom, na razie 50m2 nam wystarczy, ale na drugie dziecko będzie juz ciasno:/

To moja najlzejsza?

KUPKA!!!!!
Kupka ze ślubem, z grudkami, normalny żółty kolor. Czemu??????
Pierwsza dziś. Ale wczoraj robiła kupkę(normalna) a ona robi jedna na dwa dni.
Może to z kataru schodzi, oby nie jakiś wirus. Bo mój,wczoraj wymiotowal.
Co dziewczyny martwić Się?

reklama
Moja Nadia jest z 26 października.
Tak czytam może i ja spróbuję dada pieluszek. Zawsze jakaś oszczędność chociaż przyznam się szczerze ze bardzo rzadko zmieniam 4-5 razy na dobę w tym jedna kupka albo wcale oparzeń do tej pory brak. A propo mieszkania to inaczej się zupełnie myśli jak juz się mieszka. Ale przy najmniej z pokojami nie ma problemu.
Kupki zawsze żółte raz rzadkie raz gęste raz grudki są a raz brak. Nie przejmuje się tym. Wiem ze po bobotiku są zielonkawa. Tak miała moja siostra ze swoją córka.
Czekam na wyjście zęba bo Nadia bardzo cierpi a mam nadzieje ze jak juz wyjdzie to trochę mniej będą te dziąsła bolały. Czemu winne są re dzieci żeby od małego tak cierpieć... a my z nimi...?

Do góry