reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ok nie ma sprawy, większość woli żyć w niewiedzy z klapkami na oczach bo mnie to nie dotyczy to ok. Nikt nikogo nie namawia. Żadna szczepionka nie ma 100 procent skuteczności więc nie ma gwarancji działania więc pracując w służbie zdrowia nie pisz bzdur. Jak dla mnie temat szczepień kończę na tym forum.

reklama
ej. no nie ma sensu się nakręcać. ja tylko powiem tak żyjemy w demokratycznym kraju ( a demokracja to znaczy wolność wyboru ) narzucenie obowiązkowych szczepień pozbawia nas wyboru więc zaprzecza życiu w demokratycznym kraju.

mój już od jakiegoś czasu ma luźne roczki i już chwyta mamę za paluszek i inne rzeczy. ale na początki zaciskał piąstki tak że miał sine. ciężko mu nawet było je umyć w kąpieli.

Celem napisania tego była informacja, niektórzy są świecie przekonani że szczepionki są skuteczne i bezpieczne a tak nie jest i jeśli ktoś decyduje szczepić czy nie powinien dostać pełna informacje a tak owej nie dostaje.

a jeśli chodzi o nie spożywanie przez mnie nabiału to trwa to jakiś tydzień i efektów żadnych nie widzę ale czytałam że może to trwać nawet 2 tygodnie zanim się organizm oczyści. dziś też Stasiu dostał 3 dawkę latopicu ale też jeszcze efektów nie ma. zobaczymy co będzie pewnie okaże się że wszystko samo minie jak Staś skończy 4 miesiące.

reklama
Czyli jak są skuteczne jak nie działają :-) My wróciliśmy właśnie z snieznego spacerku :-) Lena spaceruje albo w chuscie albo wózku. Wózkiem najbardziej po dziurach i bez zatrzymania :-) zaraz zaczyna się kręcić :-)

Do góry