reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ok nie ma sprawy, większość woli żyć w niewiedzy z klapkami na oczach bo mnie to nie dotyczy to ok. Nikt nikogo nie namawia. Żadna szczepionka nie ma 100 procent skuteczności więc nie ma gwarancji działania więc pracując w służbie zdrowia nie pisz bzdur. Jak dla mnie temat szczepień kończę na tym forum.

reklama
ej. no nie ma sensu się nakręcać. ja tylko powiem tak żyjemy w demokratycznym kraju ( a demokracja to znaczy wolność wyboru ) narzucenie obowiązkowych szczepień pozbawia nas wyboru więc zaprzecza życiu w demokratycznym kraju.

mój już od jakiegoś czasu ma luźne roczki i już chwyta mamę za paluszek i inne rzeczy. ale na początki zaciskał piąstki tak że miał sine. ciężko mu nawet było je umyć w kąpieli.

Celem napisania tego była informacja, niektórzy są świecie przekonani że szczepionki są skuteczne i bezpieczne a tak nie jest i jeśli ktoś decyduje szczepić czy nie powinien dostać pełna informacje a tak owej nie dostaje.

a jeśli chodzi o nie spożywanie przez mnie nabiału to trwa to jakiś tydzień i efektów żadnych nie widzę ale czytałam że może to trwać nawet 2 tygodnie zanim się organizm oczyści. dziś też Stasiu dostał 3 dawkę latopicu ale też jeszcze efektów nie ma. zobaczymy co będzie pewnie okaże się że wszystko samo minie jak Staś skończy 4 miesiące.

reklama
Czyli jak są skuteczne jak nie działają :-) My wróciliśmy właśnie z snieznego spacerku :-) Lena spaceruje albo w chuscie albo wózku. Wózkiem najbardziej po dziurach i bez zatrzymania :-) zaraz zaczyna się kręcić :-)

Do góry