reklama
Dziewczyny karmiace mm jaka macie temperature mleka? Kurcze moj synek od urodzenia kicha kilka razy dziennie myslicie ze nadal oczyszcza nosek?
Ja mam 37 stopni w podgrzewaczu ale tez kicha codziennie od urodzenia.
stokrotka
Fanka BB :)
Jakiego mleka uzywacie? Ja Hipp bio combiotik. Robie w 40-50 stopniach a potem chlodze do temperatury pokojowej. Nie uzywam podgrzewacza a Wy?
A Młoda dalej kicha i jest to normalne. Ktoras z dziewczyn wczoraj pisala o skorze ktora schodzi u mojej dalej schodzi, smaruje oliwka. Polozna mowila ze jest to normalny proces.
A w CH bylimy tydzien temu i Mała przespala cala podroz i zakupy
A Młoda dalej kicha i jest to normalne. Ktoras z dziewczyn wczoraj pisala o skorze ktora schodzi u mojej dalej schodzi, smaruje oliwka. Polozna mowila ze jest to normalny proces.
A w CH bylimy tydzien temu i Mała przespala cala podroz i zakupy
Nana jak uważasz, ale żebyś bardziej nie zaszkodziła.. potem wyjdziesz i będzie Ci łapała wszystko.. nie można dziecka w domu jak w klatce zamykać, musi mieć styczność z otoczeniem, takie moje zdanie. Do kiedy chcesz ja tak izolować od ludzi? Bo szczepienia masz teoretycznie do 18 roku życia..
reklama
Powiedzieli w przychodni żeby do pierwszych szczepień unikać dużych skupisk ludzi i innych dzieci. A wczoraj też mnie rodzinka nastraszyla. Na spacerki chodzimy...
A jak myślicie z tym mlekiem? Zmienić? Zaczekać jeszcze trochę? Nie wiem co robić
A jak myślicie z tym mlekiem? Zmienić? Zaczekać jeszcze trochę? Nie wiem co robić