reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

hehehe.... tego jeszcze nie słyszałam że dziecko nie zaszczepione zarazi się czymś w centrum handlowym. gdyby tak było to byś nie mogła z dzieckiem wyjść aż do końca pierwszej serii szczepień....

reklama
Dziewczyny karmiace mm jaka macie temperature mleka? Kurcze moj synek od urodzenia kicha kilka razy dziennie myslicie ze nadal oczyszcza nosek?

Jakiego mleka uzywacie? Ja Hipp bio combiotik. Robie w 40-50 stopniach a potem chlodze do temperatury pokojowej. Nie uzywam podgrzewacza a Wy?

A Młoda dalej kicha i jest to normalne. Ktoras z dziewczyn wczoraj pisala o skorze ktora schodzi u mojej dalej schodzi, smaruje oliwka. Polozna mowila ze jest to normalny proces.
A w CH bylimy tydzien temu i Mała przespala cala podroz i zakupy :)

Z tym wychodzeniem do ludzi mnie postraszyli i będę się wstrzymać chyba do tych szczepień.
Wikusia nie toleruje Bebilonu, dzis zwymiotowala 2 razy. Nie wiem czy już zmienić czy jeszcze poczekać zobaczyć co i,jak :(

Nana jak uważasz, ale żebyś bardziej nie zaszkodziła.. potem wyjdziesz i będzie Ci łapała wszystko.. nie można dziecka w domu jak w klatce zamykać, musi mieć styczność z otoczeniem, takie moje zdanie. Do kiedy chcesz ja tak izolować od ludzi? Bo szczepienia masz teoretycznie do 18 roku życia..

reklama
Powiedzieli w przychodni żeby do pierwszych szczepień unikać dużych skupisk ludzi i innych dzieci. A wczoraj też mnie rodzinka nastraszyla. Na spacerki chodzimy...
A jak myślicie z tym mlekiem? Zmienić? Zaczekać jeszcze trochę? Nie wiem co robić :(

Do góry