reklama
stokrotka
Fanka BB :)
Ja jak daje Młodą na odbijanie to ona zasypia, potem sie przebudza i klade do lozeczka troszke lezy z otwartymi oczami. Czasami chce smoka do spania ale nie zawsze. Jest tak ze po godzinie budzi sie i chce cycka
Wasze dzieci po jedzeniu tez zasypiają na was?
Wasze dzieci po jedzeniu tez zasypiają na was?
reni84
Jaga86 moja Zosia tylko raz przespała noc właśnie od 22 do 5 rano, nie budziłam jej wtedy bo cały dzień mi nie spała i nie miałam sumienia jej obudzić, taka zmęczona chyba była. A tak normalnie to budzi się regularnie co 3-4 godziny na jedzenie. pieluszkę nie zawsze jej zmieniam, bo czasami nie jest przesikana.
Kinia my kąpaliśmy małą nawet jak kikut nie odpadł, potem psikanie octeniseptem i dokładne osuszenie.
Holcia my ciągle próbujemy opracować metodę zasypiania. zasypiała już przy cycu, w rożku u nas w łóżku, na rękach przy odbijaniu, u taty na brzuchu... jakoś nie umie się przyzwyczaić do jednego sposobu zasypiania i tak kombinujemy żeby ją uśpić mam nadzieję, że młoda się w końcu na coś zdecyduje
Jeśli chodzi o ubranko do spania to zwykle body z długim rękawem, skarpetki i zawijam ww rożek.
Kinia my kąpaliśmy małą nawet jak kikut nie odpadł, potem psikanie octeniseptem i dokładne osuszenie.
Holcia my ciągle próbujemy opracować metodę zasypiania. zasypiała już przy cycu, w rożku u nas w łóżku, na rękach przy odbijaniu, u taty na brzuchu... jakoś nie umie się przyzwyczaić do jednego sposobu zasypiania i tak kombinujemy żeby ją uśpić mam nadzieję, że młoda się w końcu na coś zdecyduje
Jeśli chodzi o ubranko do spania to zwykle body z długim rękawem, skarpetki i zawijam ww rożek.
kiniasw86
No.moj maly ksiaze budzi sie okolo 21 je butle i nie chce spac az do 1 - 2 w nocy ma przestawionu dzien z noca nie wiem jak mu to zmienic bo chodze jak zoombie :-) ....
Stokrotka moj maly zastpia albo podczas jedzenia albo sam w lozeczku...
Stokrotka moj maly zastpia albo podczas jedzenia albo sam w lozeczku...
U nas z zasypianiem jest różnie ale staram się po jedzeniu odbić do rozka i odłożyć ze smokiem albo bez i czekam czy zaśnie. Czasem się zdarzy ze trzeba pobujac na lezaco, a czasem na rękach.
Do spania body, pajac i rożek ( po kąpieli czapka) no i przykrywamy kocykiem (wiem ze dużo tego ale dopiero wtedy ma nóżki ciepłe).
Do spania body, pajac i rożek ( po kąpieli czapka) no i przykrywamy kocykiem (wiem ze dużo tego ale dopiero wtedy ma nóżki ciepłe).
stokrotka
Ja caly czas ubieram mala w body, pajaca a po kapieli zakladam czapke i wkladam ja w spiworek. Rozka nie polubila. Odkad w pokoju ma 20-22 stopnie to lepiej spi
Jak sie Wam dzieci budza w nocy to macie paraliz? Bo mnie wszystko boli jak Młoda placze a ja musze mleko robic i ja uspokajac :/
Jak sie Wam dzieci budza w nocy to macie paraliz? Bo mnie wszystko boli jak Młoda placze a ja musze mleko robic i ja uspokajac :/
reklama