reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Wiesz co nie wiek w sumie ile tej wody. Różnie. Raz wypije 20, raz 60, ciężko określić. My mamy wode Baby zdrój, gotujemy ją przez 5 min :) ważne żeby woda którą podajesz dziecku miała jak najmniejszą ilość minerałów bo są obe szkodliwe dla nerek maluszka. Najlepiej podawać wode źrodlaną :)

Mozna wode kranowa zagotowac i jak sie bedzie juz gotowalo w czajniku to odkryc i gotowac tak przez 5min

My podawalismy wode jak mloda skonczyla 2 tygodnie :)

ja daje kranówę przegotowaną, nie gotuję jej 5 min, a tak trzeba?
na ciemieniuchę nic nie stosuję profilaktycznie
walczę z pleśniakami na języku - chyba przez to małą marudna wczoraj była, dziś ciut lepiej tfu tfu

ja daje kranówę przegotowaną, nie gotuję jej 5 min, a tak trzeba?
na ciemieniuchę nic nie stosuję profilaktycznie
walczę z pleśniakami na języku - chyba przez to małą marudna wczoraj była, dziś ciut lepiej tfu tfu
Jaka woda dla niemowlaka | Baby online
a skad wiesz ze to plesniawki? probowalas woda umyc jej jezyk?
Moja ma bialy nalot ale po karmieniu a potem przechodzi jak jej myje buzie i jezyk albo jak pije wode.

ja sie dopytam poloznej w poloznej, bo tez córa ma bialy jezyk ale jak wycieram woda albo pije wode to przechodzi.
co stosujesz na plesniawki?

reklama
Do góry