reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Aleali serdeczne gratulacje w końcu masz swoją Zosieńkę :-*. Wracaj do sił i odpoczywaj.

Lotka Tobie też jeszcze raz gratuluję Kamilka :-*.

No dziewczęta urodziłyście niemal w tym samym czasie heheh :-).

Mało nas zostało dziewczęta z listopadówek: wg moich wyliczeń:

Kinia, Jaga no i ja. Jeszcze Cheetah ale ona jest w trakcie wywoływania a może już urodziła nawet.
Czy kogoś pominęłam???
Dziewczęta dziś i jutro pełnia księżyca to co rozpakowujemy się???? :-). Kurcze już mogłoby się ruszyć.

Ostatnia edycja:
Lotka gratuluje:-) ... mama jak jak przed swietami urodze to bedzie dobrze ... 1.12 ide do poloznej jesli nic sie nie wkluje to 8.12 na masaz szyjki a jesli to nie pomoze to 12.12 do szpitala na wywolanie ... wiec wyglada na to ze nas grudzien zastanie

Aleali, Lotka serdeczne gratulacje :)
Takie bezdechy czasem zdążają się maluchom, mój Kacperek też miał parę bezdechow w szpitalu. I potem w domu niedługo po wyjściu ze szpitala też zdarzyło się trzy razy że włączył się monitor oddechu, teraz już się nie włącza więc chyba jest ok.
Dziewczyny a wiecie może co tam u Kasi i jak się miewa Kubuś?
Z mojego maluszka to niezły glodomorek jest i mimo że ma problemy z ulewaniem to ładnie przybiera na wadze i ma już 4,5kg więc prawie dwa kg więcej :)

Lotka gratuluje:-) ... mama jak jak przed swietami urodze to bedzie dobrze ... 1.12 ide do poloznej jesli nic sie nie wkluje to 8.12 na masaz szyjki a jesli to nie pomoze to 12.12 do szpitala na wywolanie ... wiec wyglada na to ze nas grudzien zastanie

Kinia ja jak nie urodze to w ten weekend juz do szpitala musze sie stawic na wywolywanie bo cukrzyca i nie pozwolą mi przenosić, także i tak już nie dlugo ale wolałabym zeby samo sie zadziało do soboty.....

Ewelisia85, Kasia jest od wczoraj bodajże już z Kubusiem w domu, próbują się zaaklimatyzować w nowym miejscu co chyba też nie jest łatwe. No ale w domu to w domu. Dwa zabiegi operacyjne mial i chyba znowu biedaczka coś czeka za jakiś czas ale to może Kasia opisze. Jak zawita na fb to powiem jej zeby w miare mozliwosci tu zajrzała :-).

reklama
gratulacje dziewczyny! ja się staram nie nakręcać, robie swoje, jak przyjdzie czas to przyjdzie :D a póki co następną wizytę mam 30.11 i raczej nie trafię jeszcze do szpitala, bo nic niepokojącego się nie dzieje...

Do góry