reklama
finkemma
Fanka BB :)
Lotka Alei moje Gratulacje ♡♡♡♡
Aleali serdeczne gratulacje w końcu masz swoją Zosieńkę :-*. Wracaj do sił i odpoczywaj.
Lotka Tobie też jeszcze raz gratuluję Kamilka :-*.
No dziewczęta urodziłyście niemal w tym samym czasie heheh :-).
Mało nas zostało dziewczęta z listopadówek: wg moich wyliczeń:
Kinia, Jaga no i ja. Jeszcze Cheetah ale ona jest w trakcie wywoływania a może już urodziła nawet.
Czy kogoś pominęłam???
Dziewczęta dziś i jutro pełnia księżyca to co rozpakowujemy się???? :-). Kurcze już mogłoby się ruszyć.
Lotka Tobie też jeszcze raz gratuluję Kamilka :-*.
No dziewczęta urodziłyście niemal w tym samym czasie heheh :-).
Mało nas zostało dziewczęta z listopadówek: wg moich wyliczeń:
Kinia, Jaga no i ja. Jeszcze Cheetah ale ona jest w trakcie wywoływania a może już urodziła nawet.
Czy kogoś pominęłam???
Dziewczęta dziś i jutro pełnia księżyca to co rozpakowujemy się???? :-). Kurcze już mogłoby się ruszyć.
Ostatnia edycja:
kiniasw86
Lotka gratuluje:-) ... mama jak jak przed swietami urodze to bedzie dobrze ... 1.12 ide do poloznej jesli nic sie nie wkluje to 8.12 na masaz szyjki a jesli to nie pomoze to 12.12 do szpitala na wywolanie ... wiec wyglada na to ze nas grudzien zastanie
ewelisia85
Aleali, Lotka serdeczne gratulacje
Takie bezdechy czasem zdążają się maluchom, mój Kacperek też miał parę bezdechow w szpitalu. I potem w domu niedługo po wyjściu ze szpitala też zdarzyło się trzy razy że włączył się monitor oddechu, teraz już się nie włącza więc chyba jest ok.
Dziewczyny a wiecie może co tam u Kasi i jak się miewa Kubuś?
Z mojego maluszka to niezły glodomorek jest i mimo że ma problemy z ulewaniem to ładnie przybiera na wadze i ma już 4,5kg więc prawie dwa kg więcej
Takie bezdechy czasem zdążają się maluchom, mój Kacperek też miał parę bezdechow w szpitalu. I potem w domu niedługo po wyjściu ze szpitala też zdarzyło się trzy razy że włączył się monitor oddechu, teraz już się nie włącza więc chyba jest ok.
Dziewczyny a wiecie może co tam u Kasi i jak się miewa Kubuś?
Z mojego maluszka to niezły glodomorek jest i mimo że ma problemy z ulewaniem to ładnie przybiera na wadze i ma już 4,5kg więc prawie dwa kg więcej
Lotka gratuluje:-) ... mama jak jak przed swietami urodze to bedzie dobrze ... 1.12 ide do poloznej jesli nic sie nie wkluje to 8.12 na masaz szyjki a jesli to nie pomoze to 12.12 do szpitala na wywolanie ... wiec wyglada na to ze nas grudzien zastanie
Kinia ja jak nie urodze to w ten weekend juz do szpitala musze sie stawic na wywolywanie bo cukrzyca i nie pozwolą mi przenosić, także i tak już nie dlugo ale wolałabym zeby samo sie zadziało do soboty.....
Ewelisia85, Kasia jest od wczoraj bodajże już z Kubusiem w domu, próbują się zaaklimatyzować w nowym miejscu co chyba też nie jest łatwe. No ale w domu to w domu. Dwa zabiegi operacyjne mial i chyba znowu biedaczka coś czeka za jakiś czas ale to może Kasia opisze. Jak zawita na fb to powiem jej zeby w miare mozliwosci tu zajrzała :-).
reklama