reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Aleali serdeczne gratulacje w końcu masz swoją Zosieńkę :-*. Wracaj do sił i odpoczywaj.

Lotka Tobie też jeszcze raz gratuluję Kamilka :-*.

No dziewczęta urodziłyście niemal w tym samym czasie heheh :-).

Mało nas zostało dziewczęta z listopadówek: wg moich wyliczeń:

Kinia, Jaga no i ja. Jeszcze Cheetah ale ona jest w trakcie wywoływania a może już urodziła nawet.
Czy kogoś pominęłam???
Dziewczęta dziś i jutro pełnia księżyca to co rozpakowujemy się???? :-). Kurcze już mogłoby się ruszyć.

Ostatnia edycja:
Lotka gratuluje:-) ... mama jak jak przed swietami urodze to bedzie dobrze ... 1.12 ide do poloznej jesli nic sie nie wkluje to 8.12 na masaz szyjki a jesli to nie pomoze to 12.12 do szpitala na wywolanie ... wiec wyglada na to ze nas grudzien zastanie

Aleali, Lotka serdeczne gratulacje :)
Takie bezdechy czasem zdążają się maluchom, mój Kacperek też miał parę bezdechow w szpitalu. I potem w domu niedługo po wyjściu ze szpitala też zdarzyło się trzy razy że włączył się monitor oddechu, teraz już się nie włącza więc chyba jest ok.
Dziewczyny a wiecie może co tam u Kasi i jak się miewa Kubuś?
Z mojego maluszka to niezły glodomorek jest i mimo że ma problemy z ulewaniem to ładnie przybiera na wadze i ma już 4,5kg więc prawie dwa kg więcej :)

Lotka gratuluje:-) ... mama jak jak przed swietami urodze to bedzie dobrze ... 1.12 ide do poloznej jesli nic sie nie wkluje to 8.12 na masaz szyjki a jesli to nie pomoze to 12.12 do szpitala na wywolanie ... wiec wyglada na to ze nas grudzien zastanie

Kinia ja jak nie urodze to w ten weekend juz do szpitala musze sie stawic na wywolywanie bo cukrzyca i nie pozwolą mi przenosić, także i tak już nie dlugo ale wolałabym zeby samo sie zadziało do soboty.....

Ewelisia85, Kasia jest od wczoraj bodajże już z Kubusiem w domu, próbują się zaaklimatyzować w nowym miejscu co chyba też nie jest łatwe. No ale w domu to w domu. Dwa zabiegi operacyjne mial i chyba znowu biedaczka coś czeka za jakiś czas ale to może Kasia opisze. Jak zawita na fb to powiem jej zeby w miare mozliwosci tu zajrzała :-).

reklama
gratulacje dziewczyny! ja się staram nie nakręcać, robie swoje, jak przyjdzie czas to przyjdzie :D a póki co następną wizytę mam 30.11 i raczej nie trafię jeszcze do szpitala, bo nic niepokojącego się nie dzieje...

Do góry