reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
U mnie 40 tyg 5 dni i nic. :szok:
Reni, Kasz, urodziłyście dzieci powyżej 4kg, jakie pampersy od razu zakładacie? Czy od razu 2?

Cheetah my na początku zakładaliśmy 1, przez ostatnie 2 dni przeszłam na 2 ale jednak są ciut za duże, bo małej zdarza się gdzieś bokiem przelać i ubrudzić ubranko. Tak więc dzisiaj kupiliśmy jeszcze jedną paczkę 1 i trochę ich poużywamy. Pewnie jak odpadnie pępuch to przejdziemy znowu na 2

ja nigdy 1 nie kupowałam, starszy miał ponizej 4kg, a mlodszy pow 4 i obaj od razu na pampkach 2. teraz tez mam tylko2 kupione...

A ja jestem zla na tą pogodę, chcialabym wyjść na spacer z małą a wieje strasznie. Zasunelam cześć rolet na balkonie i w gondoli była 15 minut, a na dwór strach wyjść tak wieje niemiłosiernie :-( ale ciepło i nawet słońce czasem wyjdzie ale ten wiatr odstrasza.

I ja czekam na lepsza pogode aby wyjsc na pierwszy spacer lub przynajmniej werandowanie zaliczyc.
No i dzis bedzie u nas polozna - czekamy.

reklama
Taki urok listopada :-( mam nadzieję że chociaż przestanie wiać bo to gorsze od zimna,,,, mam stresa jak to będzie jak maz pojedzie i będę musiała iść po syna do.przedszkola i wozić go na zajęcia,ale jakoś będzie trzeba to wytrwać, w innych krajach wychodzą z dzieci w każde warunki...

Do góry