reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

No u mnie to ten czop to był cały wielkości jajka :) a konsystencji wykładnię takiej galaretki. Może macie rację że to jeszcze trochę...w sumie te skurcze to mam takie jak wcześniej, bolesne jak na miesiączkę.z jednej strony to juz bym chciała urodzić z drugiej to myślę ze będzie jej tam póki co lepiej w środku. No trzymajmy się dziewczyny do tego listopada, zwłaszcza te z terminem na drugą połowę listopada.

Kasia trzymamy kciuki za twojego synka! Daj znać jak będzie po wszystkim.

reklama
Kleopcia gratulację dla Ciebie i dla dziecka :-) oby się zdrowo i dobrze chowało.
ja dziś układałam tory kolejowe z synkiem więc zasuwam równo na kolanach. obejrzałam kilka filmików o szyciu i chyba będę próbować szyć dresik na wyjście ze szpitala dla Stasia. zobaczymy co z tego wyjdzie :-) może się uda :-)

Miniaa ja sie wzięłam za szycie ale mam taka koncentracje ze otulacz już prałam trzy razy koledze obiecałam firanki podwinać i sie chyba nie doczeka:)

Gratuluję kolejnym mamuską :) fajnie że jest nas coraz więcej:) Kasiu trzymam kciuki żeby z Kubusiem było wszystko ok.
Ja dziś byłam z moim maluchem na wizycie u okulisty i na szczęście wszystko jest ok ale samo badanie było masakryczne.

Hejka :) Na wstepie gratuluje nowym mamusia Kleopaci i Kasi i trzymam mocno kciuki za Kubusia :)
Ja wczoraj zaliczylam anestezjologa swistek do znieczulenia jest w razie gdybym sie zdecydowala, na usg wszystko w najlepszym porzadku mlody siedzi nisko waga ok 3-3,2 tez sie strasznie wiercil i ciezko bylo go zmierzyc ale gin mowi ze 3,3-3,5 powinien miec :)
Starszak zachwycony poogladal braciszka a potem chcial gabinet rozniesc :)
Czekam do 5go na nastepna wizyte a potem jesli nic sie nie bedzie dzialo to 11go mam sie zglosic do szpitala bo moj gin ma dyzur takze zobaczymy :)
Jak narazie skurcze mnie lapia ale po nospie i paracetamolu mija czopa nie widzialam zeby odchodzil wiec jeszcze raczej wszystko zakorkowane na amen :)

Kleopcia, gratulacje dla Was!!! :-)

Uff... caly dzien lekarski ale w koncu czas na maly relaks. Udalo sie zalatwic wszystko - i co wazne mam juz termin ciecia. O ile Hanula sie nie pospieszy to bedziemy ja witac na swiecie 9 listopada :-)

Ja nospy nie lykam, niech sie dzieje co sie ma dziac. Jak mam mocne skurcze ide pod prysznic i obserwuje czy jest lzej/lepiej.

Lece, korzystam poki moge. Ksiazka do spania jak smietana :D

reklama
dziewczyny a ja dostałam napadu szycia i uszyłam komplecik z podwójnej dzianiny dresowej grubej dla Stasia czapeczka + trójkącik i dla Jasia czapeczka +komin.

padam na pysk. pracowałam nad tym 4 godziny. plecy mnie bolą i ledwo widzę na oczy ale jestem z siebie mega dumna. może jutro wrzucę zdjęcia.

aaaaaaa i co najważniejsze to raczej mój Stasiu tego kompletu nie założy bo zrobiłam za małe w obwodzie . ale liczy się fakt że udało mi się to skroić i zszyć.

dobranoc

Do góry