reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja tez mam jakies klopoty z termika. Wszedzie mi za cieplo: w sklepie, w samochodzie, w domu a zwykle jestem straszny zmarzluch. Teraz dla odmiany goraco i duszno. Ale licze, ze wszystko wroci do normy :)
Ja tez dzis zaliczylam spacer z corka i mezem aby kupic jej buty na zime ale wrocilam padnieta - to juz nie dla mnie. Ja to sie teraz tylko do samochodu nadaje i na "wycieczki" do lekarza - szal jednym slowem :)

reklama
27. 10 przypada pełnia, w pełnia to dobry czas do rodzenia. Zwykle są wtedy wysypy na porodówkach więc pewnie i u nas kilka mam urodzi.
Ja tez mogę bo już będę terminowa :)

mi też pasuje ta data
pierwszą córkę urodziłam w pełnię
co prawda to była cesarka 2 tygodnie po terminie ale teraz mogłoby dla odmiany być sn i dwa tygodnie przed :-)

ja też dzisiaj wybrałam się na długi spacer ale o dziwo zdyszałam się dopiero na sam koniec
piękna pogoda to trzeba było wykorzystać

Ja też swoją pierwszą rodziłam w pełnię dlatego się śmieje, że będzie wysyp.
Nie było fajnie bo było 5 miejsc do rodzenia, a 7 rodzących. Ja miałam swoją salę, ale dwie dziewczyny prawie do końca spędziły czas na korytarzu szpitalnym. Jak urodziłam to mnie z łożka zrzucali żeby zrobić miejsce następnej, a na partych położna kazała mi "popierać sobie" i poszła do innej pani.

A podobno najmniej porodów jest w niedzielę. Więc ja mogę w niedziele rodzić :)

ja dziś usłyszałam że w niedzielę rodzą się leniwe dzieci. ja teraz czuję się okropnie. mam skurcze i jest mi strasznie ciężko. Jasiu poszedł spać więc ja jakiś relaksik uskutecznię.

ja na swój pęcherz nie narzekam. a młody to mi chyba nim w piłkę gram. jednak dość dobrze sobie z tym radzę.

mi też pasuję 27.10 to było by u mnie 37 i 4 dni

Mi sie nie spieszy 27.10, wiec moge poczekac zeby nie stwarzac tloku w szpitalu;) chociaz teraz lezy i zaczal mi brzuch bolec, wczesniej nie mialam nigdy takich objawow. Ale musze wytrzymac do 3 listopada, bo mama przyjedzie i mi pomoze.

Hejooo ja znów witam się z wami ze szpitala.. ;( poszłam w czwartek na wizytę do poradni patologi ciąży i oczywiście zrobili mi ktg gdzie małemu tetno uciekło i utrzymywało się bardzo wysoko też dochodziło do 200 a to już zagrożenie życia więc odrazu skierowanie na oddział dostałam... i tak sobie leze jutro muszę zapytać co dalej bo niby mieli zatrzymać mnie tylko na obserwacje...

Dziewczyny, donoszę, że od wczoraj od godziny 17:46 moja Niunia jest na świecie. Waży 3540, mierzy 54 cm. Dostała 10 pkt.
Wczoraj się Wam żaliłam,że mam dość, że niech wychodzi no i proszę - posłuchała. Akcja była ekspresowa, ledwo do szpitala zdążyliśmy. O 16:14 miałam nagle mocny, długi skurcz, o 16:22 następny, a potem to już non stop. O 17 byłam na izbie, jak się okazało z pełnym rozwarciem. O 17:30 na sali operacyjnej, a o 17:46 Malutka już była. Miałam cc tak jak sie spodziewałam. Ale Niunie widzialam tylko na sali operacyjnej przez pół minuty. Wczoraj nie chcieli mi Jej przynieść bo niby późno było, a potem spała. Tym faktem jestem niepocieszona, że nie moglam Jej przytulić, dać cyca... Czekam z utęsknieniem aż mi Ją przyniosą.

reklama
Fusun a miała mieć ponad 4kg coś słabo im się sprawdziło z ta waga.
Gratuluję :-) Witamy malutka. Jak będzie miała na imię?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry