reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Stokrotka to się nie boj:) u mnie zawsze jak jadę na IP pada pytanie czy brałam nospe jak mowie ze nie to afera jak to nie a czemu to trzeba wziąć i zobaczyć czy przejdzie :-))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Katarzyna trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Fasun gratulacje!!!

Muszę tu częściej zaglądać bo nabieramy tempa z porodami. No a 28.10 to już koniecznie trzeba sprawdzić co i jak :-)

A o skurczowym działaniu lubczyku wcześniej nie słyszałam :) Regularnie jadłam rosół z duuużą ilością lubczyku i w sumie nic się nie działo.

Fuscan gratuluję jaka grzeczna córka ;-)
Z jednej strony super ze tak espresowo a z drugiej martwię się czy wtedy zdążę do szpitala hehhe chyba jak dostanę silny skurcz i się powtórzy to nie czekam i zaraz jadę najwyżej będzie fałszywy alarm
A dlaczego miałaś cc? Jakoś nie pamiętam a pewnie pisałaś

Mi dretwieja ręce cały czas, ciężko mi pisać na tel bo mnie bolą,ogólnie masakra i nic nie pomaga :-(

Kasia współczuję z tymi szpitalami ciągle coś :-( dobrze ze to juz końcówka i Kubuś będzie z toba

Fusun super! Gratulacje!

Zazdroszczę wam strasznie tych objawów bo ja mam jeszcze daleko i nie dzieje się nic...A niektóre z was już na dniach terminy.

Stokrotka a jaki to ból? Kontroluj maluszka, weź nospę. Jeżeli to rozpoczynający się poród to niedługo pewnie na tyle się rozhula, że będziesz wiedziała, że trzeba jechać i kiedy.
W sumie to już czas więc może dziś już będzie po??

Kinia zgadzam się z Ewel. Ja z racji pracy spędzam masę czasu z telefonem i jakby to miałoby być szkodliwe to nie miałabym chybA szans na zdrowe dziecko.

Fasun gratuluję córeczki i szczęśliwego porodu!!! Nasze córy szły łeb w łeb i wagowo i dniami, a patrz jaka moja uparta i nie chce wychodzić :-) i żadne tłumaczenie nie pomaga

Stokrotka Ty już jesteś w terminie, więc ja bym na tym etapie nospy nie brała. Jak ma się coś zacząć to po co to hamować

Kasia zdrówka dla Was i oby to był jednorazowy incydent z tym ktg

reklama
Nospa porodu nie zatrzyma :-) tak powtarza moja doktorka i ma rację jak by nospa miała taki wpływ na zatrzymanie to by za dobrze czasami bylo:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry