reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej dziewczęta,

mnie tez dopadl niepokoj przez ostatnie dni ale raczej z obawy ze za wczesnie urodze u mnie dzis sie skonczyl 35 tydzien.
Obawy moje wziely sie stad ze brzuch mi znacznie opadl i mam wiecej dolegliwosci a ponadto jakos jelita odmawiaja posluszenstwa no ja sobie tlumacze ze to wirus i oslabienie jesienne ale niepokoj jest maly. Wiec przyspieszam kompletowanie wyprawki.
w poniedzialek ide na ktg ja mam zalecenia od 36 tygodnia ze wzgledu na cukrzyce i tak mam co tydzien chodzic.
Zobaczymy jak ktg wyjdzie moze sie uspokoje a moze mnie do szpitala juz zawinął nie wiem tego...ale dobrze ze sprawdze.
Mnie zmiania czasu słabo urządza bo i tak noce slabo przespane wszystko boli najsmieszniejsze jest strzelanie moich kosci jak sie przekrecam zarowo wmiednicy w nogach rekach jak u staruszka.

I tak ooo dzis prasowania troche i prania mnie czeka no i odpoczynek bo mam zamiar wytrwac te 2 tygodnie jeszcze.

Ewel to.mała.ładnie.rośnie ja dowiem się we wtorek sama jestem ciekawa ile ma.
Mama 32 ja mam tak sam czasem jestem słabsza czasem latam i sprzątam pełna energii
Ja i tak uziemiona nie chce za dużo chodzić po schodach ani spacery bo chce doczekać zanim mój mąż wróci ale dzisiaj nie spalam całą noc prawie.dopiero.o 5 rano jak zadzwonił że jest na miejscu to zasnąłem. A tak to od 2 do 5 co chwile niepokój jakiś i brzuch mnie bolał chyba stresa miałam że się zacznie bo wyjechał/panikara
Ale ładna jest pogoda więc z synem ubrani wyjdziemy na chwile na balkon się dotlenic, dobrze nam to zrobi :-)

Ewel twoja mala to juz super waga. Wczoraj dziewczyna u nas wycisnela sn 4800 i 59cm woooow. Wkurza mnie ten szpital bo codziennie sie pytaja na obchodzie co ja tu robie z taka idealna ciąża. Kurde czemu ja sie tak tych skurczy wystraszylam. Dzis mi powiedziała ze juz im sie nie oplaca mnie wypuszczac i mam sobie odpoczywac. Jutro znajde ze dwie wolne godziny i sie wymykam na chwile do domu bo zwariuje. Mimo ze dziewczyny mam fajne moge sie wyspac to rozsadza mnie tu z nudów. Taki tryb zycia i brak ruchu a do tego zero skurczy ehhh jakos przetrwam ;)

hej :-) ja dziś trochę jestem rozdygotana. niby jest wszystko ok ale jakaś niespokojna jestem. gotuję rosół i zaraz na jakiś spacer bo słonko wyszło.
mój mały na wizycie 14 czyli 10 dni temu miał 3200 g to teraz pewnie jakieś 3500 g. już ma mało miejsca i jak leżę to jest ok a jak siadam to aż boli bo jego rozprostowane nóżki wbijają mi się pod żebra.

Sylka Ciebie zostawili tylko z powodu ciąży blizniaczej:-) bo mnie to nie chcą he. Ja dziś tez rosół zrobiłam, pranie, pościel zmieniona, walizkę chce dopakowac, spr czy na pewno wszystko jest. Trzeba czekać.... Juz nie mogę się doczekać tej mojej Lenki, jakoś się trzymamy większość juz ma ciążę donoszona lub blisko każdej do 37tc.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja mam dziś 38t0d i naprawdę ale to naprawdę chcę żeby malutka już zechciała się urodzić. We wtorek na wizycie ważyła 3600, a ja praktycznie nie miałam już szyjki (zgładzona), ale rozwarcia brak i nic się generalnie nie dzieje. A ja mam dość. Już prawie nie mogę chodzić. Mała jest tak nisko, że przy badaniu na fotelu dr główkę wymacała. No to niech już wychodzi no....

reklama
Fusun to trzymam kciuki żeby mała chciała. Wyjść. Wiem ze musi być ciężko mi tak ciśnie na pęcherz momentami ze nie wiem czy wytrzymam do wc:) i nogi pcha pod. Zebra juz ciężko.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry