hej :-) ja dziś miałam nerwy tylko wieczorem i tak na prawdę ze zmęczenia. chciałam sobie pospać popołudniu ale przypomniałam sobie że dziś mam angielski z Jasiem więc ze spania nici. od wczoraj męczy mnie lekka ale ciągła zgaga więc dziś w ruch poszła soda oczyszczona i jak ręką odjął :-) idę się myć i spać bo padam na swoje wielkie cyce w rozmiarze K
reklama
ona_13
Fanka BB :)
Kinia ja dzisiaj np rano poczułam lekkie ruchy potem pół.dnia nic.dopiero idąc do szkoły Zaczęła kopać, potem znowu nic i teraz od dwóch h co chwile się rusza. A miałam Dziś już stresa że tak długo cisza i wyciągnęłam detektor
Coraz mniej miejsca mają, śpią więcej... Ale stresujące to
Coraz mniej miejsca mają, śpią więcej... Ale stresujące to
stokrotka
Dajcie dzieciaczkom troszke odpocząc my sie meczymy to one tymbardziej.Nie moga byc caly czas aktywne
Jak moja mnie kopnie z dwoch stron brzucha to ledwo co oddycham wiec jak ona odpoczywa to ja tez
Wlasnie zobaczylam wyniki badan na paciorkowce i jest wszystko dobrze . Jeszcze raz zrobie morfologie i koniec badan
Pozniej dopiero po porodzie
Jak moja mnie kopnie z dwoch stron brzucha to ledwo co oddycham wiec jak ona odpoczywa to ja tez
Wlasnie zobaczylam wyniki badan na paciorkowce i jest wszystko dobrze . Jeszcze raz zrobie morfologie i koniec badan
Pozniej dopiero po porodzie
Ostatnia edycja:
Katarzyna92
Hej u nas bez większch zmian czekają na wyniki rezonansu i będą myśleć co dalej a te dopiero dziś wieczór ale dostaną jutro rano więc jeszcze jeden dzień czekania...
Mnie brodawki też bardzo często swedza ale jakoś mi to nie przeszkadza a co do ruchów ją moje dziecko czuje cały czas tu lekarze mówia że on jest taki aktywny przez swoje problemy ale jedyny plus taki że ją idę spać on ze mną
Mnie brodawki też bardzo często swedza ale jakoś mi to nie przeszkadza a co do ruchów ją moje dziecko czuje cały czas tu lekarze mówia że on jest taki aktywny przez swoje problemy ale jedyny plus taki że ją idę spać on ze mną
finkemma
Mój syn to leniwiec czasem buszu je godzinę dwie a czasem 3 godziny cisza. CZASEM do wieczora tylko musniecia czuje a jak idę spać to się rozkreci.
U nas też różnie z aktywnością. Nieraz cały dzień cicho przesiedzi. W nocy zawsze śpi i oby mu tak zostało Za to każdego wieczoru mamy dzikie harce.
Od dwóch dni miałam dość silne skurcze. Przyznam, że podjadałam szarlotkę z cynamonem a niby cynamon ma działanie skurczowe. Ale nie podejrzewałam, że od 2 kawałków ciasta dziennie może coś się stać Może to przypadek ale dzisiaj już nie będę jadła. A jutro wizyta.
Od dwóch dni miałam dość silne skurcze. Przyznam, że podjadałam szarlotkę z cynamonem a niby cynamon ma działanie skurczowe. Ale nie podejrzewałam, że od 2 kawałków ciasta dziennie może coś się stać Może to przypadek ale dzisiaj już nie będę jadła. A jutro wizyta.
reklama