reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ja tez narazie biegam w skorce i jak chlodniej sweter pod to , szkoda mi kazy na ubranie ciazowe na miesiac czy poltora.
wole sobie potem kupic jakis ladny plaszczyk i kurtke ciepla :)

Kasieczna gratuluję obrony. A potraktowali Cię jakoś bardziej ulgowo ze względu na brzuszek, czy bardzo maglowali?

Kinia moja mała też ostatnio słabiej kopie, ale tłumaczę to sobie że ma już coraz ciaśniej więc nie będzie brykać jak kilka tygodni temu. Teraz to bardziej czuję wiercenie i rozpychanie.

Stokrotka w styczniu to już nie będziesz potrzebowała dużej kurtki, bo dawno będziesz po porodzie :-) Na kiedy masz termin, bo chyba mi nie odpisałaś?

Ja już w ciuchy ciążowe nie chcę inwestować. Kupiłam ostatnio cieplutkie ponczo, więc i na teraz i na potem jest OK. Dzisiaj rano było u nas -2 stopnie, jechałam na badania i w tym ponczo było mi nawet ciepło. Może jedynie jakieś ocieplane getry kupię

Dzisiaj w DDTVN było o całowaniu małych dzieci i zagrożeniach z tym związanych. W szoku byłam, jak tego słuchałam. Jednak intuicja mi dobrze podpowiadała, żeby nikomu nie pozwolić całować mojego dziecka.
Wklejam link z rozmową:
Groźne buziaki - wideo Dzień Dobry TVN

Obejrzę.Ja syna w główkę ewentualnie w policzek pocałuje.nikomu też nie daje go całować.sama często mam nawroty opryszczki wiec nie ryzykuje.za to w pezedszkolu wiem ze dziewczyny go całuja :/

Mojej corki tez nikt nie caluje tylko ja i M czasami w policzek lub glowke ja sama nie nawidze jak podczas skladania zyczen no imieninowych ktos mi daje calusa w policzek strasznie tego nie cierpie brzydzi mnie to

Stokrotka w styczniu to już nie będziesz potrzebowała dużej kurtki, bo dawno będziesz po porodzie :-) Na kiedy masz termin, bo chyba mi nie odpisałaś?
I tak musze kupic bo ta co mam to juz sie nie nadaje :)
No teraz zauwazylam ze nie odpisalam - przepraszam :). Termin mam na 26 października, ale ja licze z usg.
Chociaz dzisiaj jak szlam do sklepu to mialam takie skrucze, uf. Macie tez?

Dzisiaj w DDTVN było o całowaniu małych dzieci i zagrożeniach z tym związanych. W szoku byłam, jak tego słuchałam. Jednak intuicja mi dobrze podpowiadała, żeby nikomu nie pozwolić całować mojego dziecka.
Wklejam link z rozmową:
Groźne buziaki - wideo Dzień Dobry TVN
Ogladalam ale glupota jak ktos ma opryszczke albo jakies inne infekcje to caluje dziecko.
No ale jak zabronic babcia, ciocia calowac malucha? :/

Ja też mam zamiar powiedzieć wprost, to w końcu moje dziecko. Jak się ktoś ma zamiar obrażać to proszę bardzo.
A z tą opryszczką to nie musi być widać, wystarczy że ktoś jest nosicielem wirusa i wirus uaktywni się u dziecka. U mnie w rodzinie wiele osób ma to cholerstwo

reklama
Do góry