reklama
reni84
Fanka BB :)
Kasieczna gratuluję obrony. A potraktowali Cię jakoś bardziej ulgowo ze względu na brzuszek, czy bardzo maglowali?
Kinia moja mała też ostatnio słabiej kopie, ale tłumaczę to sobie że ma już coraz ciaśniej więc nie będzie brykać jak kilka tygodni temu. Teraz to bardziej czuję wiercenie i rozpychanie.
Stokrotka w styczniu to już nie będziesz potrzebowała dużej kurtki, bo dawno będziesz po porodzie :-) Na kiedy masz termin, bo chyba mi nie odpisałaś?
Ja już w ciuchy ciążowe nie chcę inwestować. Kupiłam ostatnio cieplutkie ponczo, więc i na teraz i na potem jest OK. Dzisiaj rano było u nas -2 stopnie, jechałam na badania i w tym ponczo było mi nawet ciepło. Może jedynie jakieś ocieplane getry kupię
Dzisiaj w DDTVN było o całowaniu małych dzieci i zagrożeniach z tym związanych. W szoku byłam, jak tego słuchałam. Jednak intuicja mi dobrze podpowiadała, żeby nikomu nie pozwolić całować mojego dziecka.
Wklejam link z rozmową:
Groźne buziaki - wideo Dzień Dobry TVN
Kinia moja mała też ostatnio słabiej kopie, ale tłumaczę to sobie że ma już coraz ciaśniej więc nie będzie brykać jak kilka tygodni temu. Teraz to bardziej czuję wiercenie i rozpychanie.
Stokrotka w styczniu to już nie będziesz potrzebowała dużej kurtki, bo dawno będziesz po porodzie :-) Na kiedy masz termin, bo chyba mi nie odpisałaś?
Ja już w ciuchy ciążowe nie chcę inwestować. Kupiłam ostatnio cieplutkie ponczo, więc i na teraz i na potem jest OK. Dzisiaj rano było u nas -2 stopnie, jechałam na badania i w tym ponczo było mi nawet ciepło. Może jedynie jakieś ocieplane getry kupię
Dzisiaj w DDTVN było o całowaniu małych dzieci i zagrożeniach z tym związanych. W szoku byłam, jak tego słuchałam. Jednak intuicja mi dobrze podpowiadała, żeby nikomu nie pozwolić całować mojego dziecka.
Wklejam link z rozmową:
stokrotka
I tak musze kupic bo ta co mam to juz sie nie nadajeStokrotka w styczniu to już nie będziesz potrzebowała dużej kurtki, bo dawno będziesz po porodzie :-) Na kiedy masz termin, bo chyba mi nie odpisałaś?
No teraz zauwazylam ze nie odpisalam - przepraszam
Chociaz dzisiaj jak szlam do sklepu to mialam takie skrucze, uf. Macie tez?
Ogladalam ale glupota jak ktos ma opryszczke albo jakies inne infekcje to caluje dziecko.Dzisiaj w DDTVN było o całowaniu małych dzieci i zagrożeniach z tym związanych. W szoku byłam, jak tego słuchałam. Jednak intuicja mi dobrze podpowiadała, żeby nikomu nie pozwolić całować mojego dziecka.
Wklejam link z rozmową:
No ale jak zabronic babcia, ciocia calowac malucha? :/
reni84
Ja też mam zamiar powiedzieć wprost, to w końcu moje dziecko. Jak się ktoś ma zamiar obrażać to proszę bardzo.
A z tą opryszczką to nie musi być widać, wystarczy że ktoś jest nosicielem wirusa i wirus uaktywni się u dziecka. U mnie w rodzinie wiele osób ma to cholerstwo
A z tą opryszczką to nie musi być widać, wystarczy że ktoś jest nosicielem wirusa i wirus uaktywni się u dziecka. U mnie w rodzinie wiele osób ma to cholerstwo
reklama