reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Reni wspolczuje prasowania wrrr mi mama na szczescie pomogla i w jeden dzien wszystko ogarnelysmy :)
Ja tez mowie ze 4 tyg i niech sie dzieje co chce mlody moze wychodzic :)
Kurde bylam na wizycie szyjka na 2,5 dluga zlagodzona wszystko pozamykane nic sie nie dzieje mojego gin nie bylo i ten mnie po brzuchu wymacal i stwierdzil ze mlody lezy posladkowo ale jestem zlaaaa no niby powiedzial ze te 3 tyg moze sie jeszcze obrocic ale jest duzy zobaczymy we wtorek mam usg .... wiem ze niektore z was chca cc ale mnie ta wizja przeraza ....:(

Z ciekawostek rano u mnie bylo pierwsze skrobanie szyby -2 w nocy

Ostatnia edycja:
Wczoraj byłam na wizycie. Synek waży 2069g, szyjka 31mm a na ktg zarejestrował się jeden skurcz.
Pępowinę ma blisko szyi ale na razie jest ok.

Najgorsze jest to, że lekarz stwierdził, że nie może wypatrzeć błony śródkomórkowej w sercu (możliwe, że coś przekręcam). Chyba 10 min wpatrywał się w to serce a ja już myślałam, że zaraz zwymiotuję na tej kozetce raz, że nie mogę na wznak długo leżeć a dwa z nerwów.
Oczywiście uspokajał mnie, że może tak się serce ułożyło i że on nie jest kardiologiem. W każdym razie 6.10 mam ju umówioną wizytę na usg kardiologiczne.

Suwaczek pokazuje termin z okresu a z usg mam dopiero na 4 grudnia wiec do polowy listopada minimum musimy wytrzymac ... Jeny dziewczyny tak mi sie chce pic coca cole myslicie ze tak szklaneczke mozna?

reklama
Do góry