reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja to tyle różnych terminów porodu mam wpisanych że sama nie wiem na jaki się nastawiać. Z usg połówkowego termin porodu wskazywał na 21.10. czyli by wychodzilo ze jeszcze tylko 22 dni ale ja się nastawiam na przełom października i listopada czyli ok. 30.

reklama
a mi zostały 44 dni :-)

padam dziś na pysk. u nas gorąco a ja się dziś nałaziłam na spacerowałam że aż mam ochotę iść spać. a tu trzeba robić obiad a na 17.15 z synem na anielski

A u nas dzisiaj bardzo zimno, około 10 rano było tylko 9 stopni. Poszłam do biblioteki i zmarzłam po drodze. I gdzie to zapowiadane babie lato? :-D

reklama
o rety terazznowu mam wrażenie, że dzieli nas przepaść czasowa - na początku maluchy z początku listopada już były dzidziusiami, miały rączki i nóżki i wsyzstko, ammój był tylko małą kropeczką z bijącym serduszkiem, teraz niektóre z was mogą już urodzić za 3tyg. a ja mam jeszcze dwa miesiące do terminu ;-)

Do góry