reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja to tyle różnych terminów porodu mam wpisanych że sama nie wiem na jaki się nastawiać. Z usg połówkowego termin porodu wskazywał na 21.10. czyli by wychodzilo ze jeszcze tylko 22 dni ale ja się nastawiam na przełom października i listopada czyli ok. 30.

reklama
a mi zostały 44 dni :-)

padam dziś na pysk. u nas gorąco a ja się dziś nałaziłam na spacerowałam że aż mam ochotę iść spać. a tu trzeba robić obiad a na 17.15 z synem na anielski

A u nas dzisiaj bardzo zimno, około 10 rano było tylko 9 stopni. Poszłam do biblioteki i zmarzłam po drodze. I gdzie to zapowiadane babie lato? :-D

reklama
o rety terazznowu mam wrażenie, że dzieli nas przepaść czasowa - na początku maluchy z początku listopada już były dzidziusiami, miały rączki i nóżki i wsyzstko, ammój był tylko małą kropeczką z bijącym serduszkiem, teraz niektóre z was mogą już urodzić za 3tyg. a ja mam jeszcze dwa miesiące do terminu ;-)

Do góry