reklama
Kurcze zazdrosze wam dziewczyny ja niestety nie mam zdolnosci manualnych wiec nawet nie pomysle o maszynie do szycia
Sylka mysle ze to maluchy uciskaja bo u mnie zalezy jak mlody lezy jak girkami po zebrach to jest ok a jak nie czuje go tam to mam zgage
Kobitki doradzcie co kupic tacie na 50te urodziny brak nam pomyslu zegarka nie nosi perfumow itp ma full pracuje w budowlance???
Sylka mysle ze to maluchy uciskaja bo u mnie zalezy jak mlody lezy jak girkami po zebrach to jest ok a jak nie czuje go tam to mam zgage
Kobitki doradzcie co kupic tacie na 50te urodziny brak nam pomyslu zegarka nie nosi perfumow itp ma full pracuje w budowlance???
madzius5
Fanka BB :)
Ze zgaga macie racje ze to rozluznienie zwieracza przelyku plus ucisk dziecka no a mamusi wypala przełyk
Ja to biore w takich przypadkach malox i mi pomaga, probowalam z mlekiem ale to tylko ulga na chwile, nawet z woda bylo zle bo im w zoladku pelniej tym gorzej. Ja teraz jestem chora i wczoraj wypilam na noc herbate z miodem i cytryna - spalam doslownie na siedzaco bo myslalam ze nie wyrobie, w koncu chcialam juz isc zwymiotowac bo mialam dosyc, ale jakos przeszlo.
ja tez mam maszyne ale Lucznika, to nie to samo co stare maszyny, teraz to chinszczyzna. Też chciałabym uzbierać na brothera
Ja to biore w takich przypadkach malox i mi pomaga, probowalam z mlekiem ale to tylko ulga na chwile, nawet z woda bylo zle bo im w zoladku pelniej tym gorzej. Ja teraz jestem chora i wczoraj wypilam na noc herbate z miodem i cytryna - spalam doslownie na siedzaco bo myslalam ze nie wyrobie, w koncu chcialam juz isc zwymiotowac bo mialam dosyc, ale jakos przeszlo.
ja tez mam maszyne ale Lucznika, to nie to samo co stare maszyny, teraz to chinszczyzna. Też chciałabym uzbierać na brothera
M
mama290
Gość
Minia jestem miło zaskoczona ta maszyna prosta w obsłudze laik sie odnajdzie instrukcja przejrzysta i wytrzymała moj przeszył na niej namiot gruby i dała radę moja to chyba model traditionalb jutro spojze wcześniej miałam łucznik stary robiony na angielski rynek ciagle mnie ta maszyna wkurzała i pojechałam do sklepu i kupiłam singera patrzyłam na moc silnika i wzięłam najmocniejsza jaka była oberlock mam z Allegro bardzo sympatyczny wiadomo to nie są przemysłowe maszyny ale tak do domowego użytku nadają sie swietnie a szyć nauczyłam sie sama moja mama miała maszynę i zawsze coś tam szyła to sobie siadałam i próbowałam i tak sie nauczyłam a overlock z instrukcji
M
mama290
Gość
Moja mama tez samouk hehrhehe teraz. Mi sie marzy kont do szycia coś muszę pokombinować i zorganizować bo teraz to majdan mam schowany a jak wyciągam to szyje chce jakieś biurko na stałe postawić
ja też raczej zdolności manualnych nie mam. tz nie urodziłam się po to żeby być krawcową :-) ale myślę sobie że proste przeróbki to jednak dam radę się nauczyć. moja mama też szyła w domu do puki jej maszyna nie padła. mój mąż umie szyć więc on mi pomoże się nauczyć :-) hehehe....
finkemma
Dziewczyny czy wy tez tak macie ze wasze malenstwa kopua was przez kilka godzin caly czas
Nigdy tak nie miałam , ale mój synu to spokojnych należy.
finkemma
Też mam maszynę , skracam spodnie i czasem coś tam przerobie.
reklama
Katarzyna92
A moja mamuska jest krawcowa z zawodu do tej pory łucznik stoi jeszcze w takiej skrzyni czy czymś ale ona szyla garnitury w vistuli a tak teraz to mówi że jedynie coś by mogła przeszyć... Ją nie mam talentu do takich rzeczy