reklama
gosikkk
Fanka BB :)
hej :-)
melduję, że żyję, mąż przyjechał i czasu nie mam na neta :-)
wczoraj byłam u ginekologa, wszystko ok, mała waży 2 400, niestety ułożona jest tym razem skośnie (poprzednio była poprzecznie), mam nadzieję, że się odwróci. Odwiedziłam kilka lumpeksów i chyba za dużo nakupowałam pajaców i body, no ale przynajmniej prać nie będę musiała często :-) Lekarz pobrał mi wymaz na paciorkowce z pochwy i odbytu Wcześniej miałam tylko z pochwy, więc byłam lekko zdziwiona :-) Oby wynik był ok .....
Dziś byłam na pobraniu krwi i wepchałam się bez kolejki, tzn. powiedziałam, że ciężarne bez kolejki, więc zaraz wchodzę, jedna babka coś krzyczała, że teraz ona i się wepchała, no ale po niej elegancko sobie weszłam, jeszcze pan co miał wchodzić po tej niemiłej pani powiedział, żebym nie zwracała uwagi na te upierdliwe babole - tak powiedział i że mam śmiało iść. Miły był :-)Więc szybko załatwiłam. A w piątek z wynikiem do zakaźnika .....
Uciekam ogarnąć chatę, starszy na treningu a młodszy spaceruje z tatusiem :-)
Trzymajcie się ;-)
melduję, że żyję, mąż przyjechał i czasu nie mam na neta :-)
wczoraj byłam u ginekologa, wszystko ok, mała waży 2 400, niestety ułożona jest tym razem skośnie (poprzednio była poprzecznie), mam nadzieję, że się odwróci. Odwiedziłam kilka lumpeksów i chyba za dużo nakupowałam pajaców i body, no ale przynajmniej prać nie będę musiała często :-) Lekarz pobrał mi wymaz na paciorkowce z pochwy i odbytu Wcześniej miałam tylko z pochwy, więc byłam lekko zdziwiona :-) Oby wynik był ok .....
Dziś byłam na pobraniu krwi i wepchałam się bez kolejki, tzn. powiedziałam, że ciężarne bez kolejki, więc zaraz wchodzę, jedna babka coś krzyczała, że teraz ona i się wepchała, no ale po niej elegancko sobie weszłam, jeszcze pan co miał wchodzić po tej niemiłej pani powiedział, żebym nie zwracała uwagi na te upierdliwe babole - tak powiedział i że mam śmiało iść. Miły był :-)Więc szybko załatwiłam. A w piątek z wynikiem do zakaźnika .....
Uciekam ogarnąć chatę, starszy na treningu a młodszy spaceruje z tatusiem :-)
Trzymajcie się ;-)
noooo mam wreszcie chwilę :-) postanowiłam że nauczę się szyć na maszynie :-) takie proste przeróbki itp.... myślę że to fajna sprawa móc uszyć jakąś czapkę czy inne małe gówienko :-) dziś rozmawiałam ze swoją krawcową i ona mi 2 czapeczki dla starszaka i dla młodego uszyje za 30 zł materiał + ocieplenie wełniane kupiłam też za 30 zł więc wydam 60 zł na 2 czapki i 2 kominy takie jak mi się podoba :-) a w sklepie zapłaciłabym dużo więcej i jeszcze miałabym jak wszyscy. więc stwierdziłam że muszę sama się nauczyć.
ja ogólnie dużo przerabiam i skracam albo wszywam więc maszyna szybko mi się zwróci :-)
ja ogólnie dużo przerabiam i skracam albo wszywam więc maszyna szybko mi się zwróci :-)
angoba
Miniaaa, maszyna fajna sprawa. Ja mam i kilka ubran sama sobie uszylam a najwieksza wygoda, ze byle skrocenie, poprawka, wszycie suwaka mozna zrobic samodzielnie. Satysfakcja jest i dodatkowo kasa zostaje w kieszeni, np na pieluchy w czasach pieluszkowych ;-)
reklama
Katarzyna92
Eh kiedy ta zgaga odpuści wypali mi wszystko