reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
kasia gdzieś czytałam że zgaga w późnym etapie ciąży występuje przez podwyższony progesteron. więc pewnie odpuści jak urodzisz. ja od ponad tygodnia nie mam zgagi więc pewnie mam niski poziom progesteronu a to może martwić

Mi sie wydaje ze mam ta zgage przez to ze jeden synu jest wysoko zresztą dziewczyny piszą ze zgaga odpuszcza jak brzuch troche spadnie. o progesteronie nie slyszalam. Kinia ja mam czasem tak ze czuje ich non stop kilka h.

kasia gdzieś czytałam że zgaga w późnym etapie ciąży występuje przez podwyższony progesteron. więc pewnie odpuści jak urodzisz. ja od ponad tygodnia nie mam zgagi więc pewnie mam niski poziom progesteronu a to może martwić

Z progresteronem i zgaga to jest na pocztku ciazy a w 3 trymestrze
To brak miejsca i dzidzia wypycha zawartosc

Moja rusza się bez przerwy. Najdłuższe okres bez ruchu to pół godzinki gdy chodzę i pewnie wtedy mała śpi. Czasem się zdarzy dłużej raz na kilka dni i wtedy już jestem nerwowa. Moja pierwsza córa też tak się ruszała.
Tak samo w nocy. Budzę się i dziecko się rusza. Praktycznie zawsze. Rano nim otworze oczy ona też już się rusza.
Nie wiem czy to dobrze...pewnie taka już jest :)

Mam za sobą ostatnie badania- morfologię, mocz i toxo po raz drugi. Jakoś się bałam wyniku, ale jest dobrze :)

reklama
Miniaa ja mam dwie maszyny overlock i singera nowego podstawowa wersje teraz byłabym
Mądrzejsza i kupiła dwa w jednym ale trudno ciagle sobie obiecuje ze zacznę zbierać na hafciarka brother bo mi sie podoba ja dużo szyje bo lubię i w domu zawsze coś jest a to firanki a to zasłony mam dużo materiałów to zawsze coś tam sobie wymyślam tez muszę kominie zrobić dla chłopaków i przerabiam w kółko lubię recycling często szyje chłopaka spodnie takie po domu ze swetrów upolowanych na lampach

Do góry