reklama
Ja zamówiłam w sklepie miękki z Alles mama.W tym rozmiarze w necie są tylko ecry.jak sklep nie ściganie na czas a mają fajne ceny to zamowie na allegro.I w sumie to mi zostało.no i ogarnąć torby.ciągle wydaje mi sie ze mam jeszcze czas.wczoraj wróciłam pozno ze spotkania pozegnalnego koleżanki.to już moje ostatnie takie wyjście na dlluugoo choc przebakiwali jeszcze o jakims grillu firmowym ze szef organizuje hehe.dzis jestem nietomna bo syn w nocy jeszcze sie zesiusial.przynajmniej zapalił światło i sam się przebral i wtedy mnie obudził.
Aleali teraz nawet maja je po 12zl:-)
Biustonosz Stanik do karmienia D75 kolor do wyboru (5514781685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Maja tez inne. Rozmiary poszukasz sobie
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Biustonosz Stanik do karmienia D75 kolor do wyboru (5514781685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Maja tez inne. Rozmiary poszukasz sobie
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
cześć mamuśki :-)
u nas piękne słonko na pomorzu więc dziś się wybierzemy na spacer po plaży :-) muszę oczyścić zatoki :-)
ja rogala nie kupuję. bo takie rzeczy lepiej kupować jak się już urodzi, bo część z nas może nie karmić a poza tym każda ma inną technikę.
my dziś wstaliśmy o 8 zjedliśmy śniadanko a teraz to się bawimy drewnianymi torami :-)
u nas piękne słonko na pomorzu więc dziś się wybierzemy na spacer po plaży :-) muszę oczyścić zatoki :-)
ja rogala nie kupuję. bo takie rzeczy lepiej kupować jak się już urodzi, bo część z nas może nie karmić a poza tym każda ma inną technikę.
my dziś wstaliśmy o 8 zjedliśmy śniadanko a teraz to się bawimy drewnianymi torami :-)
No niezle, 7 km to nawet nie w ciazy to czasami wyzwanie Ja teraz jak zaczynam chodzic, to tak mi dziecko uciska na dol, nie od razu chce siku
mam identycznie :-) pampersa powinnam nosic wychodzac z domu :-)
Cześć!
Ładne te kurki. Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje.
Ja miałam rogala od koleżanki i użyłam może dwa razy. Nie umiem z tego korzystać, dla mnie niepraktyczne, ja najbardziej lubiłam przytulić dziecko bez żadnych rożków, poduch i po prostu karmić. I na leżąco też dużo karmiłam.
Nie kupuję więc nic z takich rzeczy, choć kura jest śliczna
Dla dziecka mam wszystko. Pieluchy tetrowe, flanelowe i pampersy (3 małe paczki w tym jedne dada)
Już mam wszystko poprane, poprasowane i ułożone w komodzie.
Torba spakowana.
Brakuje mi tylko jakiś kapci (w razie w coś tam mam, ale chce nowe), szlafroka i stanika do karmienia.
Ja mam taki system, że pakuję torbę (dwa podkłady na łóżko, trochę wielgachnych podpasek, kilka pampersów, dwie koszulę itd) a na dowiezienie pakuję osobno reklamówkę w której mam kolejną porcję pampersów, podkładów i jeszcze jedną koszulę.
Trzecia reklamówka z rzeczami dla mnie i dla dziecka na wyjście.
W ten sposób nie muszę zabierać od razu wszystkiego a mąż będzie wiedział co i kiedy mi dowieźć.
I tak ledwo mieszczę się w tej torbie.
Ładne te kurki. Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje.
Ja miałam rogala od koleżanki i użyłam może dwa razy. Nie umiem z tego korzystać, dla mnie niepraktyczne, ja najbardziej lubiłam przytulić dziecko bez żadnych rożków, poduch i po prostu karmić. I na leżąco też dużo karmiłam.
Nie kupuję więc nic z takich rzeczy, choć kura jest śliczna
Dla dziecka mam wszystko. Pieluchy tetrowe, flanelowe i pampersy (3 małe paczki w tym jedne dada)
Już mam wszystko poprane, poprasowane i ułożone w komodzie.
Torba spakowana.
Brakuje mi tylko jakiś kapci (w razie w coś tam mam, ale chce nowe), szlafroka i stanika do karmienia.
Ja mam taki system, że pakuję torbę (dwa podkłady na łóżko, trochę wielgachnych podpasek, kilka pampersów, dwie koszulę itd) a na dowiezienie pakuję osobno reklamówkę w której mam kolejną porcję pampersów, podkładów i jeszcze jedną koszulę.
Trzecia reklamówka z rzeczami dla mnie i dla dziecka na wyjście.
W ten sposób nie muszę zabierać od razu wszystkiego a mąż będzie wiedział co i kiedy mi dowieźć.
I tak ledwo mieszczę się w tej torbie.
ja muszę mieć wszystko spakowane od razu. nie mam jeszcze do swojej torby klapek pod prysznic. a dziś jadę odebrać zamówione kosmetyki dla dzidzi i dla siebie :-)
ja to nawet muszę 3 torby spakować bo jedną dla siebie. jedną dla Stasia i jedną dla Jasia który musi iść do babci w tym czasie
ja to nawet muszę 3 torby spakować bo jedną dla siebie. jedną dla Stasia i jedną dla Jasia który musi iść do babci w tym czasie
reklama
M
mama290
Gość
Miniaa moj najstarszy ma Jan Stanisław chyba moje ulubione imiona tak mi sie kojarzy Stasiu z grzecznym dzieckiem ja mam rogala karmiłam dwójkę na raz z nakładkami hehehe ja już jestem gotowa dziś zaczynam kolejny tydz yupiiii