reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ta kura to za mała na karmienie, lepszy rogal:))
Ja mam już pieluchy. Ogólnie wszystko mam, musze kupić lampkę jakas i ewentualnie nianie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja tez juz wszystko mam i nawet ta kure do karmienia hahaha faktycznie w porownaniu do rogala mala jest, tzn czesc na ktorej lezy dziecko jest ok tylko boki ma wąskie i krotkie ale znajoma uzywala i mowi ze sie sprawdzila wiec moze tez dam rade ;)

Ta kura to mi się wydawało się to przytulanka bardziej dla dziecka:) ale może faktycznie do karmienia dobra. Ja właśnie nie mam nic tego typu coś musze i ja kupić.
Kurde pamiętacie jakie były nie dawno upały hehe a teraz już chłód i leje:)

Aaaaa po co wspominałyście o tej kurze?! :D musiałam oczywiście wygooglować co to bo tez nie wiedziałam i stwierdziłam że jest mi NIEZBĘDNA!
Narzeczony mnie zabije jak mu o tym powiem, bo już stwierdził ze szumiś nie jest naszemu dziecku do szczęścia potrzebny tylko mamusi :D a teraz jeszcze jak mu o tej kurze powiem to już w ogóle będzie psioczył, po co, na co i czemu to takie drogie haha

Ja miałam poprzednio rogala do karmienia, ale ewidentnie mi nie pasował, może dlatego, że ja karmię głównie na leżąco ;-)
Ewel jak to leje :eek: nie strasz mnie, u mnie dziś faktycznie chłodniej, ale słońce próbuje się przebić przez chmury :-D
Zasnęłam po 1 a o 6 przyszedł do mnie mój synek. Szkoda, że do szkoły tak chętnie nie wstaje :baffled:
Piszecie czego nie macie, ja wciąż nie kupiłam biustonosza do karmienia, ale chyba na próbę kupi jakiś tani bawełniany a 1 wyjściowy już po fakcie.

Nie oszukujmy sie wiekszosc gadzetow jest dla mamusi nie dla dziecka ;):) ale skoro sprawia mi to przyjemnosc to czemu mam sobie odmowic. Przy drugim dziecku moze bede kupowac juz tylko niezbedne rzeczy. A co do kury to swietna sprawa w podrozy, podczas wakacyjnego wyjazdu byla moim wybawieniem ;)

reklama
Aleali tak u nas pada w Warszawie. To pobudka byla:)) mnie nie miał kto budzić ale od 5 juz spać mi się nie chciało. Ja stanik kupilam pierwszy do karmienia na allegro... Za 25zl i jestem bardzo zadowolona, dobrze trzyma ładnie leży. Miałam problem z rozmiarem w sklepie.. Są same małe jak faktycznie będę karmila zainwestuje w droższy

Do góry