reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Ja tez juz wszystko mam i nawet ta kure do karmienia hahaha faktycznie w porownaniu do rogala mala jest, tzn czesc na ktorej lezy dziecko jest ok tylko boki ma wąskie i krotkie ale znajoma uzywala i mowi ze sie sprawdzila wiec moze tez dam rade
finkemma
Fanka BB :)
Kura to ta poduccha do karmienia. Może faktycznie Rogala kupię . Mam nadzieje ze znajdę w de. Bo w najbliższym czasie nikt mi do pl się nie wybiera.
Ta kura to mi się wydawało się to przytulanka bardziej dla dziecka ale może faktycznie do karmienia dobra. Ja właśnie nie mam nic tego typu coś musze i ja kupić.
Kurde pamiętacie jakie były nie dawno upały hehe a teraz już chłód i leje
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Kurde pamiętacie jakie były nie dawno upały hehe a teraz już chłód i leje
Aaaaa po co wspominałyście o tej kurze?! musiałam oczywiście wygooglować co to bo tez nie wiedziałam i stwierdziłam że jest mi NIEZBĘDNA!
Narzeczony mnie zabije jak mu o tym powiem, bo już stwierdził ze szumiś nie jest naszemu dziecku do szczęścia potrzebny tylko mamusi a teraz jeszcze jak mu o tej kurze powiem to już w ogóle będzie psioczył, po co, na co i czemu to takie drogie haha
Narzeczony mnie zabije jak mu o tym powiem, bo już stwierdził ze szumiś nie jest naszemu dziecku do szczęścia potrzebny tylko mamusi a teraz jeszcze jak mu o tej kurze powiem to już w ogóle będzie psioczył, po co, na co i czemu to takie drogie haha
Ja miałam poprzednio rogala do karmienia, ale ewidentnie mi nie pasował, może dlatego, że ja karmię głównie na leżąco ;-)
Ewel jak to leje nie strasz mnie, u mnie dziś faktycznie chłodniej, ale słońce próbuje się przebić przez chmury
Zasnęłam po 1 a o 6 przyszedł do mnie mój synek. Szkoda, że do szkoły tak chętnie nie wstaje
Piszecie czego nie macie, ja wciąż nie kupiłam biustonosza do karmienia, ale chyba na próbę kupi jakiś tani bawełniany a 1 wyjściowy już po fakcie.
Ewel jak to leje nie strasz mnie, u mnie dziś faktycznie chłodniej, ale słońce próbuje się przebić przez chmury
Zasnęłam po 1 a o 6 przyszedł do mnie mój synek. Szkoda, że do szkoły tak chętnie nie wstaje
Piszecie czego nie macie, ja wciąż nie kupiłam biustonosza do karmienia, ale chyba na próbę kupi jakiś tani bawełniany a 1 wyjściowy już po fakcie.
kasz
Listopadowa mama :)
Nie oszukujmy sie wiekszosc gadzetow jest dla mamusi nie dla dziecka ale skoro sprawia mi to przyjemnosc to czemu mam sobie odmowic. Przy drugim dziecku moze bede kupowac juz tylko niezbedne rzeczy. A co do kury to swietna sprawa w podrozy, podczas wakacyjnego wyjazdu byla moim wybawieniem
reklama
Aleali tak u nas pada w Warszawie. To pobudka byla) mnie nie miał kto budzić ale od 5 juz spać mi się nie chciało. Ja stanik kupilam pierwszy do karmienia na allegro... Za 25zl i jestem bardzo zadowolona, dobrze trzyma ładnie leży. Miałam problem z rozmiarem w sklepie.. Są same małe jak faktycznie będę karmila zainwestuje w droższy