reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ewel, a wracasz do domu?

Ja dziś miałam ochotę wycałować pana w stacji kontroli pojazdów :) Pojechałam na przegląd i zawsze mnie tam ganiają - a to światła drogowe a to mijania a to przeciwmgielne, a gdzie trójkąt, a gdzie gaśnica a dziś - pan do mnie: proszę sobie usiąść. To usiadłam a on załatwił wszystko sam!!! Da się? Da. Jednak brzuch do czegoś się przydał :)

reklama
Jaga ten lekarz to nuech sie pie...olnie w glowe az mi cisnienie podskakuje jak slysze ze ciaza to nie choroba ja sie ledwo ruszam jestem niesamodzielna do wszyatkiego potrzebuje pomocy boli jak jasna cholera ale przeciez ciaza to nie xhoroba. Pewnie jakis zwapnialy stary tetryk co na geriatri pracuje a sam powinien isc tam lezec

Slyszalam ze mierzenie tej szyjki to nie takie łatwe ale zeby az tak. No ale to dobre info tylko irytujace ze tak sie meczysz. I tyle tej nospy musisz. Mama u mnie 40tc wypada na 22 listopad jakos ale ja sie grzecznie wpycham na początek listopada ew koniec października i oby nie wcześniej :) a skoro mam miec na pewno cc to pewnie na wizycie 14.10 dostane skierowanie i sie umowie na termin. Mama jak tam maluch obudzilas go;)? A nie macie tak ze jak polozycie reke na maluchu to on zaczyna sie wiercic. Bo u mnie gorny jest zaraz pod skora i mi ciagle glowe albo dupke wypina i jak jest cisza i poloze rękę to zawsze poczuje wypinanie dolny jest glebiej za to go mega dotliwie czuje jak mi tam na pecherz czy szyjke naciska brrr okropne uczucie. Czasem az mnie w kroku zakuje.

Ja po wiyzcie, dzidzia ulozona do porodu ale rozmawiam z nia ze to nie jeszcze pora :)
Wszystko dobrze, teraz musze sie umowic na morfologie, mocz i te wymazy :p

Wystarczyło ze sie położyłam ba chwile i już wypychanie z każdej strony serduszko bije ładnie kładę sobie do głowy ze to tylko chwilowe no mnie w końcu zostawia w tym szpitalu Sylka no to dużo nie zostało ja chyba jestem za bardzo aktywna i kołysze dziecko stad te spadki aktywności w nocy nie czuje bo śpię tylko moj mówi ze widać jak brzuch faluje ehhh nic sie nie poradzi 41 dni mam dziś na liczniku

U mnie 33 dni wow !!! To już niedługo. 29 mam wizytę u gina . Oby tylko wszystko dobrze było. Synek Wczoraj bardzo dużo się kręcił a dziś znowu cisza ale jeszcze mam przyjść na ktg o 16 dziś 3 raz to bedzie. Lekarz mówi wszystko dobrze ale na kontroli muszę chodzić. Wydaje mi się że też go martwia te spadki aktywności. Oby tylko był zdrowy to najważniejsze .

finkemma, bedzie wszystko dobrze, masz sie nie stresowac bo maluch tez to robi!
Ja dzisiaj rano z lewej strony mialam reke dziecka azprawej noge. Przeciagala sie :-D

reklama
Kurde chyba mnie to spojenie boli... Chodzić nie mogę nogi podnieść do góry tylko u mnie to w pachiwnach i udach i ta kość... Chyba normalne... Na tym etapie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry