reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Trzymajcie się dziewczyny, jeszcze mamy czas ....
U mnie nocka kiepska, tak jak mówiłam, po tych rogalikach tak mnie zgaga paliła, że myślałam że umrę :szok: A potem jak przeszła, to młody się budził, na picie, na siku, a to kaszelek ..... Ledwo żyję. Mam nadzieję, że zaraz uda mi się namówić go na drzemkę.
Wyprałam pościel, ale pogoda jakaś kiepska, nie wiem czy wyschnie.
Mam wizytę w poniedziałek u gina, też jestem ciekawa jak malutka się miewa.

reklama
Sylka byc moze tylko ze ja czulam tego wogole a i nawet mi sie siku nie chcialo bo bylam kilka minut wczesniej. .. zrobili mi jakies 3 wymazy wczoraj pierwszy na to czy to byly wody wyszlo se nie drugi na to czy mam die spodziewac skorczy w nastepnych kilku tyg tez wyszlo se nie no i 3 na infekcje ale wyniki dopiero jutro ... na ktg na poczatku jak mnie podlanczali to maly sie chyba bardzo denerwowal bo strasznie szybko mu serduszko bilo i ruszal sie duzo potem juz przez reszte nocy bylo ok tylko pierwsze 30 min od podlaczenia wykres byl pozanorma dlatego chyba mam ten scan jutro tak sie denerwuje ze az spac nie moge co chwile sie budze ... moj M po wczesniej akcji kazal mi robic zakupy bo on sam nie da rady biedak modlil sie zeby mnie nie zostawili w szpitalu ...

Wczoraj obok lezala dziewczyna w 35 tyg miala skorcze co 2 min i rozwarcie na 2 cm bo bylo slychac jak rozmawiala z polozna biedna az plakala z bolu tak mi bylo jej zal tylko sie zastanawiam czemu ani znieczulenia jej nie dali ani nic tylko tak lerzala pod tym ktg prawie cala noc

To faktycznie dziwne ale mozliwe ja czasem zrobie siku i zaraz znów. No bo co to innego by bylo skoro nie wody? A oni nie sprawdzaja ilosci wod? A ciekawe jak tam Ewel. Kurde na prawde za szybko to wszystko takie wiesci to od polowy października powinny sie zacząć no ew. ciut wcześniej dla tych co są pierwsze w kolejce.

sylka janwidze ze wlasnie te z kpnca kolejki jakies takie nadgorliwe i chca nam twrminy pozabierac :-) bo my z poczatku listopada grzecznie czekamy bez incydentow

Ja nie wiem co to bylo i nawet nie wiem jak oni mieli by sprawdzic ilosc wod moze na scanie jutro? Nigdy nie mialam scanu w 30 tyg dlatego sie denerwuje jak to bedzie

A ja dziś bardzo źle się czuje. Obudziła się i zakrecilo mi się w głowie podczas wstawiania , słabo i brak energii. Zjadlam cruasanta bo chyba z cukrem coś nie tak . I teraz leże ale nadal nie mam siły coś po robić. Oj dziewczyny a wy to biedne po tych szpitalach z tym strachem że może to już i Niedaj boże przegapicie .Współczuje wam strasznie obysmy wszystkie donosily nasze skarby.

reklama
Do góry