reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ja też raczej nie sądzę że nie donoszę swojego synka. Ja dość dużo chodzę i mam dużo obowiązków w związku z tym że jestem sama z synkiem. ale nie wydaję mi się żeby to miało mieć jakiś wpływ.

Am_ma bidula trzymaj sie dzielnie w szpitalu, poczytaj cos zrelaksuj nie mysl za duzo....

No masakra mnie po dzisiejszym dniu panika straszna złapała az sama w szoku jestem, opowiedzialam mojemu mężowi to mnie sie spytal czy ja juz mam torbe skompletowaną, a ja ze nie bo czekam do konca wrzesnia. Ale kazal mi sie juz przygotowac to dzis zloze zamowienie w gemini.
Kupilam dzis na poprawe maluszkowi sweterek taki na wyjscie ze szpitala w C&A taki bialuski milusi ale powiedzialam ze ma siedziec jeszzcze zeby za luzne nie byly na niego te ciuszki. I spodnie kupilam ciazowe bo nie mam w czym chodzic normalnie.

Ewel nie czytaj tych internetów bo zwarjujesz. dziewczęta ja dopierow w poniedzialek zaczynam szkole rodzenia, mam nadzieje byc pilnym uczniem i wszystkie 7 zajec odbyc. Takze maly nie ma prawa wyjsc wczesniej :-)

Mi jeszcze 2 zajecia zostalo ze szkoly rodzenia, ale grupa nam strasznie sie wykruszyla, nie wiem czy porodzily czy po prostu zle sie czuja i nie chodza.

Odebrałam wyniki i hemoglobina 11,5 tragedii nie ma, ostatnio miałam 11,4 ;-)
Mi się wydaje, że wcześniej urodzę, ale bez przesady, mogę gdzieś na koniec października jak już coś. Przed chwilą zjadłam bułkę z kiełbasą krakowską i pomidorem i jenyyy jakie to pyszne było :-)

ja nie chodzę na szkołę rodzenia bo w tym czasie mój Jasiu ma angielski dodatkowy i bardziej mi zależy na tym żeby on się uczył języków niż żeby mi ktoś mówił co i jak z porodem. właśnie wróciliśmy z Angielskiego. padam na pysk bo ciśnienie bardzo niskie jest. masakra

Ewel nalezy ci sie wpiernicz za czytanie internetow wrrr robi sie u nas tak nerwowo jak w pierwszym trym. Nie wiem czy mnie az tak nic nie dolega czy staram sie nie panikowac a ruchy maluchow mnie uspokajaja ale bola mnie pachwiny czasem caly brzuch brixtony tez mi sie zaczely szczegolnie jak chodzę. Ale chodze wszędzie uśmiecham do świata i jakims optymizmem tryskam. Juz na prawdę jestesmy blizej niz dalej a jestem pewna ze organizm nam powie kiedy to juz. Ewel całkowity zakaz dr google! Czytaj poradniki o porodzie cwicz oddechy. Czytaj o pielegnacji itd bo to juz niebawem nas czeka. A ja dzis bylam u dentysty 380 zl poszloooo okazalo sie ze mam 3 ubytki i dr zrobila za jednym razem z przerwami zebym juz miala z glowy. Chyba tych moich synow na stomatologie wysle. Mam problemy z zebami od pierwszych dni ciąży. . Wrrrr i jeszcze mnie tak kopali na tym fotelu nic litosci dla matki ;) gosikk a bierzesz jakieś zelazo? Ja tez licze ze mi bardzo nie poleciało bo biore tabsy i sok z buraków i jeszcze floradix dzis mi dotarl. Zobaczymy... Dobrze ze tą szkole rodzenia mialam ciut wcześniej to nie ominelam ani jednych zajęć :) a jeszcze moze sie ktos orientuje zeby jechać zwiedzac szpital trzeba tam zadzwonic i się u m umowic z polozna?

reklama
Sylka dzieki :)) masz rację :) ciekawe jak. Moja hemoglobina w SB chyba zrobię morfologie, bo zelazo biorę dalej ale już 1x1 ostatnio było 11.3 wiec lepiej.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry