reklama
Am_ma bidula trzymaj sie dzielnie w szpitalu, poczytaj cos zrelaksuj nie mysl za duzo....
No masakra mnie po dzisiejszym dniu panika straszna złapała az sama w szoku jestem, opowiedzialam mojemu mężowi to mnie sie spytal czy ja juz mam torbe skompletowaną, a ja ze nie bo czekam do konca wrzesnia. Ale kazal mi sie juz przygotowac to dzis zloze zamowienie w gemini.
Kupilam dzis na poprawe maluszkowi sweterek taki na wyjscie ze szpitala w C&A taki bialuski milusi ale powiedzialam ze ma siedziec jeszzcze zeby za luzne nie byly na niego te ciuszki. I spodnie kupilam ciazowe bo nie mam w czym chodzic normalnie.
Ewel nie czytaj tych internetów bo zwarjujesz. dziewczęta ja dopierow w poniedzialek zaczynam szkole rodzenia, mam nadzieje byc pilnym uczniem i wszystkie 7 zajec odbyc. Takze maly nie ma prawa wyjsc wczesniej :-)
No masakra mnie po dzisiejszym dniu panika straszna złapała az sama w szoku jestem, opowiedzialam mojemu mężowi to mnie sie spytal czy ja juz mam torbe skompletowaną, a ja ze nie bo czekam do konca wrzesnia. Ale kazal mi sie juz przygotowac to dzis zloze zamowienie w gemini.
Kupilam dzis na poprawe maluszkowi sweterek taki na wyjscie ze szpitala w C&A taki bialuski milusi ale powiedzialam ze ma siedziec jeszzcze zeby za luzne nie byly na niego te ciuszki. I spodnie kupilam ciazowe bo nie mam w czym chodzic normalnie.
Ewel nie czytaj tych internetów bo zwarjujesz. dziewczęta ja dopierow w poniedzialek zaczynam szkole rodzenia, mam nadzieje byc pilnym uczniem i wszystkie 7 zajec odbyc. Takze maly nie ma prawa wyjsc wczesniej :-)
gosikkk
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki i hemoglobina 11,5 tragedii nie ma, ostatnio miałam 11,4 ;-)
Mi się wydaje, że wcześniej urodzę, ale bez przesady, mogę gdzieś na koniec października jak już coś. Przed chwilą zjadłam bułkę z kiełbasą krakowską i pomidorem i jenyyy jakie to pyszne było :-)
Mi się wydaje, że wcześniej urodzę, ale bez przesady, mogę gdzieś na koniec października jak już coś. Przed chwilą zjadłam bułkę z kiełbasą krakowską i pomidorem i jenyyy jakie to pyszne było :-)
ja nie chodzę na szkołę rodzenia bo w tym czasie mój Jasiu ma angielski dodatkowy i bardziej mi zależy na tym żeby on się uczył języków niż żeby mi ktoś mówił co i jak z porodem. właśnie wróciliśmy z Angielskiego. padam na pysk bo ciśnienie bardzo niskie jest. masakra
ona_13
Ona twoja corka jest w 2 klasie? Dostalas informacje o szczepionce na grype? Dziewczyny a co wy myslicie o szczepionkach na grype dla dzieci w wieku 7 lat?
Tak moja córka jest w 2 klasie, ale o szczepionce nic mi nie wiadomo
Sylka87
Ewel nalezy ci sie wpiernicz za czytanie internetow wrrr robi sie u nas tak nerwowo jak w pierwszym trym. Nie wiem czy mnie az tak nic nie dolega czy staram sie nie panikowac a ruchy maluchow mnie uspokajaja ale bola mnie pachwiny czasem caly brzuch brixtony tez mi sie zaczely szczegolnie jak chodzę. Ale chodze wszędzie uśmiecham do świata i jakims optymizmem tryskam. Juz na prawdę jestesmy blizej niz dalej a jestem pewna ze organizm nam powie kiedy to juz. Ewel całkowity zakaz dr google! Czytaj poradniki o porodzie cwicz oddechy. Czytaj o pielegnacji itd bo to juz niebawem nas czeka. A ja dzis bylam u dentysty 380 zl poszloooo okazalo sie ze mam 3 ubytki i dr zrobila za jednym razem z przerwami zebym juz miala z glowy. Chyba tych moich synow na stomatologie wysle. Mam problemy z zebami od pierwszych dni ciąży. . Wrrrr i jeszcze mnie tak kopali na tym fotelu nic litosci dla matki gosikk a bierzesz jakieś zelazo? Ja tez licze ze mi bardzo nie poleciało bo biore tabsy i sok z buraków i jeszcze floradix dzis mi dotarl. Zobaczymy... Dobrze ze tą szkole rodzenia mialam ciut wcześniej to nie ominelam ani jednych zajęć a jeszcze moze sie ktos orientuje zeby jechać zwiedzac szpital trzeba tam zadzwonic i się u m umowic z polozna?
reklama