reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Oby oby! ;)
Ja niby z poczatku listopada , bo termin na 7.11 ;)
Dzisiaj 33t3d... Ale zamierzam jeszvze ze 3 tyg minimum poczekac. Mam nadzieje, ze Synek tez grzecznie poczeka!

reklama
cześć dziewczyny.
aż mi serduszko mocniej zabiło jak czytałam jakie ekscesy miałyście.... mam jedną dobrą radę.... jest harmonogram i proszę się go trzymać.... ja rodzę w piątek 13 listopada i nie chcę żeby ktoś mnie przeganiał :-) a na serio trzymam kciuki żeby wszystko było ok i już trochę spokojniej.

ja tez dziś się źle czuję po zaprowadzeniu Jasia do przedszkola poszłam spać. mam też lekkiego doła bo wczoraj mąż poleciał.

chciałam dziś rosół gotować ale w sumie jest dość duszno i nie wiem czy mam ochotę 3 godziny podnosić sobie temperaturę w mieszkaniu.

Kinia na usg sprawdza wody ja to sie zdziwiłam bo nawet nie prosiłam o scan ale u mnie na day unit maja swój i zaraz go przywieźli i zrobił tak ba szybko żeby ocenić co ten moj dzidek wyprawia a on głowa w dół napierał a ja już gwiazdy widziałam tak mi sie wszystko rozchodziło zrobili co wymaz na to czy już masz bakterie które są tylko jak sie poród zaczyna i pewnie gbs s razie czego
Sylka a ty na kiedy masz termin ?

dziewczyny trzymam kciuki żebyście wytrzymal jak najdłużej. ja mam ostatnio cięzki czas, bo teściową potrącił samochód i muszę latać w te i wewte, do przychodni, po zakupy, z psem jej wyjść bo mój M. pracuje po 13 g dziennie :/ a jeszcze lekarz jej dziś powiedział, że synowa to ma się starać i porządie pomagać bo ciąża to nie choroba normalnie słodko. A jutro idziemy obejrzeć malucha, ale czasem mam wrażenie, że już się tam ledwo mieści bo wiecznie się rozpycha i brzuch faluje na wszystkie strony. a przed nami jeszcze dwa miesiące:szok:. ale ja się nigdzie wcześniej nie wybieram i wam też tego życzę! :)

Dziewczyny, wspolczuje przezyc.
An_ma, trzymaj sie w szpitalu dzielnie,
Ewel, Kinia - czekamy na dobre wiescie, to na pewno falszywy alarm.
Kinia, ilosc wod mi 2 razy na usg sprawdzali, w 30 i 33 tygodniu, wiec jakos sie da.
Jaga, mam nadzieje ze nic powaznego z tesciowa, na pasach potracil samochod czy jak? Biedna, w ciazy zaawansowanej latac do chorego w szpitalu na pewno nic przyjemnego :(
Ja wczoraj jak nigdy szybko zasnelam i tak dobrze spalam ale moj wielki fan siatkowki obudzil mnie o 3.30 w nocy bo poszedl ogladac mecz Polski, potem znowu sie polozyl o 5.30. Nie wiem jak on bedzie dzis pracowal.

Kinia przynajmniej dobrze wszystko podejrzy jak pójdziesz na normalny scan pomierza a nie tak na oko ja mam 8 października już sie doczekać nie moge a u mnie dzisiaj coś cicho i już mam lekki nerw idę po doplera

Racja oszalec można, ja mam dość...
Ciśnienie mi mierzyla po zastrzyku i mówi kurde ja po zastrzyku bym miała 200/200 i się śmieje... Ja mówię no ja też pewnie takie będę miała. Dopiero po godzinie znowu i juz było ok. Ale głowa w nocy to mnie tak bolała i niedobrze mi bylo.. Myślę że to luteina tak robi, czytałam w ulotce ze ma takie skutki uboczne a to 100mg nie 50 wiec tym. Bardziej.
Dali mi znowu nospe w zastrzyku, czopki najlepsze bo szyjka dzis 3. 4mm mowie jak wydluzyla się? Doktorka a błąd pomiaru, zamknięta nic się tam z nią złego nie dzieje...
Sił brakuje czasami do nich

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ona twoja corka jest w 2 klasie? Dostalas informacje o szczepionce na grype? Dziewczyny a co wy myslicie o szczepionkach na grype dla dzieci w wieku 7 lat?

Do góry