reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

I znowu spać nie mogę:( Od 4.30 się morduje ale no nic M do pracy wyprawiony więc zaraz pora się zbierać do poradni na wizytę ciekawe co nas dziś tam czeka...
Nie stresujcie się jak bym długo się nie odzywała bo później jadę do mamy jak zrobię napad bratu na komputer to na pewno się odezwę:)

reklama
Kasia powodzenia ja też od 3.30 nie śpię kręcę się myślę.... Chyba za dużo dla mnie tego wszystkiego przyjemne było to ze mi się śniły takie pyszne paczki hehe

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Tobie paczki a mi że tanczylam na tych materiałach zawieszonych pod sufitem :D to był sen heh mi dobrze się spalo jak synus przestał buszowac to już odplywalam i tak do teraz . Mój M szykuje dla swoich kobitek sniadanko i zaraz zaczynamy dzień :)

Kasia powodzenia na wizycie :) napewno z jej powodu ciężko Ci spać stres , i zmartwienia
Ale napewno będzie wszystko dobrze .
Ewel a Ty to też kłębek nerwów ostatnio ale też pewnie martwily by mnie te skurcze.

Wszyscy mówią nie denerwuj się ale jak się nie denerwować...nic no próbuje w każdym razie bo nerwy nic nie dają...wstalam zjadlam śniadanie i leżę nic powiedzmy ze to cudowne moc leżeć i nie musieć nic. Robić :))

Ja wczoraj zjadlam pol kebaba i frytki z serem zoltym i sosem czosnknowtm i w nocy nie moglam spac bo chyba za duzo tego bylo ... lub mialam wyzuty sumienia ehhh ...

mi się dzisiaj śniło że wzięłam różowe ubranka dla córeczki do szpitala na wyjście - choć porodu nie pamiętam :) a jak do domu wróciliśmy i przebierałam pieluszkę to zauważyłam że to synek się urodził a nie córeczka :) i byłam bardzo oburzona że w szpitalu mi nie powiedzieli że mam chłopca
dzisiaj na 14 idę na wizytę ale dość spokojna bo tydzień temu byłam badana i wszystko było ok więc i teraz też tak musi być

Kasia powodzenia na wizycie, Ewel odpoczywaj ile wlezie, Finkee no widzisz faktycznie bedziuesz miala bobasa spokojniutkiego, a ja swojego az sie boje bo daje mi czadu niezle. wiecej sie rusza niz spi ale zauwazylam ze on spi wtedy kiedy ja a jak ja juz sie obudze to on tez.

Mnie tez teraz od dwoch dni skurcze trzymają normalnie i bole jakby jajnikow jakbym miala okres dostac a ze okresy mialam zawsze bolsesne to tez nie jest przyyjemne, czy to moga byc te braxtony co pisalyscie? na noc wzielam nospe i zasnelam ale potem jak obudzilam sie na siku to dalej bolalo.

reklama
Mama. Ale czujesz ze brzuch twardnieje i w dole taki ucisk? Czy to same bóle okresowe?
Takie skurcze nie mogą. Być częste powiedzmy 10.na dobę jak. Jest więcej lepiej konsultować bo ja w śr miałam szyjkę. Na 3cm a w w pt juz 2.6 bo skurcze miałam cała noc....

Do góry