reklama
finkemma
Fanka BB :)
Oj kobitki telefon oczywiscie mi padl. Bylam na ip sluchalam serduszka i jest dobrze . Na usg bylo widac ze synek ma raczki i nozki w strone kregoslupa. Poczadkowo nie chcial die obudzic i oczywiscie sie poplakalam potem lekarz uciskal brzuch dosc mocno i wkoncu zaczal sie ruszac . Ale to byly slabd ruchy i lekarz mowi ze spiacy dlatego wolny. Mam jutro tez tam isc na kontrol . Jesli bedzie trzeba to codziennie ale mowi zeby na zapas sie nie martwic ze czasem tak jest ,ale musimy kontrolowac. I wrocilam do domu zjadlam wypilam herbate z miodem i 30 min zero ruchow potem naliczylam 10 musniec 2 rozciagniecia. Ogolnie lekarz mowi ze jest wszystko dobrze.
Sylka87
Synek leniuszek jak tak mu zostanie to bedziesz miala zlote dziecko co tylko je i spi ale calkowicie rozumiem twoj stres tez bym swirowala na pewno. Dobrze ze lekarz fajny i wyrozumialy. Oby młody chociaż troche zechciał mame pokopac zeby sie nie stresowala
ewelisia85
Mamusie- czy ktoraś z Was wywoływała zdjęcie przez neta? możecie polecić coś? zaczęłam kiedyś robić album dla Maksymiliana (papierowe karty, zdj+opisy)i jak teraz o nie skończę to pewnie wcale.. a ciągle jestem uziemiona
Ja wywołuje zdjęcia przez Wywoływanie zdjęć przez internet | fotosam.pl i też nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń.
finkemma
Na to wygląda że leniuszek po tacie łapie każda wolna chwilę na spanie i może faktycznie spokojny będzie po narodzinach ją to zaraz sobie wkrecam że jakąś choroba zanik mięśni lub inną to moja wielką wadą że ją często na czarno odrazu wszystko widzę . no ale jest dobrze .już się przekrecil bo daje ostro czadu od godziny co najmniej tak mnie cieszą te jego harce że nawet spanie mi nie w głowie
reklama
finkemma
Nigdy w życiu nie mialam zgagi i nawet za bardzo nie umiem sobie jej wyobrazić . a jem dużo ogorow i kiszonej kapusty