reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Oj kobitki telefon oczywiscie mi padl. Bylam na ip sluchalam serduszka i jest dobrze . Na usg bylo widac ze synek ma raczki i nozki w strone kregoslupa. Poczadkowo nie chcial die obudzic i oczywiscie sie poplakalam potem lekarz uciskal brzuch dosc mocno i wkoncu zaczal sie ruszac . Ale to byly slabd ruchy i lekarz mowi ze spiacy dlatego wolny. Mam jutro tez tam isc na kontrol . Jesli bedzie trzeba to codziennie ale mowi zeby na zapas sie nie martwic ze czasem tak jest ,ale musimy kontrolowac. I wrocilam do domu zjadlam wypilam herbate z miodem i 30 min zero ruchow potem naliczylam 10 musniec 2 rozciagniecia. Ogolnie lekarz mowi ze jest wszystko dobrze.

Synek leniuszek jak tak mu zostanie to bedziesz miala zlote dziecko co tylko je i spi :) ale calkowicie rozumiem twoj stres tez bym swirowala na pewno. Dobrze ze lekarz fajny i wyrozumialy. Oby młody chociaż troche zechciał mame pokopac zeby sie nie stresowala :)

Wiscie co jak juz urodze to zrobie sobie pelna miske pomidorow i ogorka pokrojonych w kawalki z odrobina oliwy i octu winnego uwielniam a w ciazy zgaga po tym by mnie zabiala ale zeobie sobie i zjem cala sama

Na to wygląda że leniuszek :) po tacie łapie każda wolna chwilę na spanie :) i może faktycznie spokojny będzie po narodzinach :) ją to zaraz sobie wkrecam że jakąś choroba zanik mięśni lub inną :( to moja wielką wadą że ją często na czarno odrazu wszystko widzę . no ale jest dobrze .już się przekrecil bo daje ostro czadu od godziny co najmniej tak mnie cieszą te jego harce że nawet spanie mi nie w głowie :D

reklama
Do góry