reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Moja planowana i wystarana :)
Oswoisz się w końcu z ta myślą masz na to całe 9miesiecy. Po drugie w lato jeszcze nie będziemy miały takich wielkich brzuchow ;);) skoro masz już przedszkolaka to będzie Ci dużo łatwiej bo takie dziecko jest już samodzielne. Zobaczysz dasz rade ;) ja trzymam kciuki.

Ja tez mam niewiele objawów. Piersi mam tylko ciężkie, a z Jagoda były bardzo bolesne :| wiec to mnie też troszkę martwi powiem szczerze.

Ale musi być dobrze.

Claudia,

Jak beta?

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ideo12 po wyniki nie chce mlodego ciagnac w ta pogode tym bardziej ze juz nie ma pieluszek i co chwile mu sie popuszcza

Nawet jesli mnie zwolnia jak wroce po maciezynskim bo ja juz od 4 miesiecy na l4 jestem a teraz przejde na ciazowe moglabym pracowac ale zaden lekaz teraz nie da mi zdolnosci

Ja ma 30 lat.Moja starsza córcia ma 5.5 a młodsza 3. O drugiej ciąży dosyć późno się dowiedziałam bo test wyszedł negatywnie. Było lato więc myślałam, że mi się poprzestawiało coś od upału. Objawów nie miałam żadnych. Dopiero jak minęły dwa tygodnie zrobiłam ponownie test, który był pozytywny, więc dla pewności zrobiłam bete i okazalo się że to ok. 7 tydzień. Objawy przyszły dopiero kilka dni później.

Chcialabym mieć dziewczynke ale cos mowi mi ze jak bedzie wszystko ok to przywitam kolejnego chlopaka. Ok mamuski musze leciec bo moj pierworodny cczeka na mnie w przedszkolu

reklama
Witajcie dziewczyny
Mamba witaj :) Ja owszem bardzo chcę drugie, nie będę ci pocieszeń pisać bo rozumiem że musisz się oswoić z tą myślą ale wiadomo że sama zobaczysz że jak już urodzisz to będzie twój drugi skarb najcenniejszy :happy2: I co do płci to mi jest obojętne, mąż bardzo chce dziewczynkę, Damian też jak tak luźno gadamy to mówi że siostrzyczkę ale nie jestem pewna czy on do końca wie co mówi :-D

Do góry