reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Moja planowana i wystarana
Oswoisz się w końcu z ta myślą masz na to całe 9miesiecy. Po drugie w lato jeszcze nie będziemy miały takich wielkich brzuchow skoro masz już przedszkolaka to będzie Ci dużo łatwiej bo takie dziecko jest już samodzielne. Zobaczysz dasz rade ja trzymam kciuki.
Ja tez mam niewiele objawów. Piersi mam tylko ciężkie, a z Jagoda były bardzo bolesne :| wiec to mnie też troszkę martwi powiem szczerze.
Ale musi być dobrze.
Claudia,
Jak beta?
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Oswoisz się w końcu z ta myślą masz na to całe 9miesiecy. Po drugie w lato jeszcze nie będziemy miały takich wielkich brzuchow skoro masz już przedszkolaka to będzie Ci dużo łatwiej bo takie dziecko jest już samodzielne. Zobaczysz dasz rade ja trzymam kciuki.
Ja tez mam niewiele objawów. Piersi mam tylko ciężkie, a z Jagoda były bardzo bolesne :| wiec to mnie też troszkę martwi powiem szczerze.
Ale musi być dobrze.
Claudia,
Jak beta?
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Nie to nie moje pierwsze mam juz 2,5 latka a mam 30 latMamba a ike masz lat , to twoje pierwsze dziecko ?
Ja ma 30 lat.Moja starsza córcia ma 5.5 a młodsza 3. O drugiej ciąży dosyć późno się dowiedziałam bo test wyszedł negatywnie. Było lato więc myślałam, że mi się poprzestawiało coś od upału. Objawów nie miałam żadnych. Dopiero jak minęły dwa tygodnie zrobiłam ponownie test, który był pozytywny, więc dla pewności zrobiłam bete i okazalo się że to ok. 7 tydzień. Objawy przyszły dopiero kilka dni później.
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Chcialabym mieć dziewczynke ale cos mowi mi ze jak bedzie wszystko ok to przywitam kolejnego chlopaka. Ok mamuski musze leciec bo moj pierworodny cczeka na mnie w przedszkolu
reklama
renia1321
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny
Mamba witaj Ja owszem bardzo chcę drugie, nie będę ci pocieszeń pisać bo rozumiem że musisz się oswoić z tą myślą ale wiadomo że sama zobaczysz że jak już urodzisz to będzie twój drugi skarb najcenniejszy I co do płci to mi jest obojętne, mąż bardzo chce dziewczynkę, Damian też jak tak luźno gadamy to mówi że siostrzyczkę ale nie jestem pewna czy on do końca wie co mówi
Mamba witaj Ja owszem bardzo chcę drugie, nie będę ci pocieszeń pisać bo rozumiem że musisz się oswoić z tą myślą ale wiadomo że sama zobaczysz że jak już urodzisz to będzie twój drugi skarb najcenniejszy I co do płci to mi jest obojętne, mąż bardzo chce dziewczynkę, Damian też jak tak luźno gadamy to mówi że siostrzyczkę ale nie jestem pewna czy on do końca wie co mówi