reklama
oletka86
Fanka BB :)
Gratuluje zdania testu,
O jej przerabane jak dzieci choruja, moj dzisiaj zlapal jakis katar i troche go dusi ale mysle ze to przez to ze splywa mu do gardla katar! Zaraz jakas inhalacja pojdzie w ruch.
Zdrowka zycze !
O jej przerabane jak dzieci choruja, moj dzisiaj zlapal jakis katar i troche go dusi ale mysle ze to przez to ze splywa mu do gardla katar! Zaraz jakas inhalacja pojdzie w ruch.
Zdrowka zycze !
Witajcie! Ja właśnie wróciłam z pracy, wzięłam szybciutki prysznic i nadrobiłam zaległości w czytaniu z całego dnia. Nabieracie coraz większą prędkość w pisaniu Moja starsza pociecha też niestety chora-angina W nocy gorączka wzrasta do 39
Lilolo
Dziewczyny zdrówka dla waszych dzieciaczków
Oletka,
Ja bodaj na twoim etapie miałam bete 1309 wiec na pewno jest ok i jest ona odpowiedniej wielkości
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Oletka,
Ja bodaj na twoim etapie miałam bete 1309 wiec na pewno jest ok i jest ona odpowiedniej wielkości
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No i jestem. Witam sie ponownie na forum BB . Na tescie 2 krechy jak stad do Warszawy. Zaskoczenie i placz bo nieplanowane. Teraz dochodze do siebie a w poniedzialek wizyta u gina
Lilolo
Mamba,
Gratuluję i życzę szybkiego pozbierania się po informacji
Wiem co przechodzisz. Rok temu spotkało mnie to sami i tez był wielki płacz, tym bardziej ze ciąża bliźniacza jak się potem okazało. Niestety poronilam w 8/9tc
Nudnej i zdrowej ciąży!
Jak widzę po avku masz już dzidzie?
Gratuluję i życzę szybkiego pozbierania się po informacji
Wiem co przechodzisz. Rok temu spotkało mnie to sami i tez był wielki płacz, tym bardziej ze ciąża bliźniacza jak się potem okazało. Niestety poronilam w 8/9tc
Nudnej i zdrowej ciąży!
Jak widzę po avku masz już dzidzie?
reklama
oletka86
Dzień dobry dziewczęta w ten beznadziejnie zimno deszczowy poranek;(
u mnie tak jak przeczuwałam O. pół nocy nie spał, płakał jęczał miał lekką gorączkę i straszny katar, mam nadzieje ze to nic poważnego się nie zaczyna.
Tak czy siak jestem nieprzytomna.
milego dnia życzę wszystkim
u mnie tak jak przeczuwałam O. pół nocy nie spał, płakał jęczał miał lekką gorączkę i straszny katar, mam nadzieje ze to nic poważnego się nie zaczyna.
Tak czy siak jestem nieprzytomna.
milego dnia życzę wszystkim