reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzien doby :)

Ja w pracy od rana - opiekuje sie dorywczo dziecmi. Czterolaka juz wyprawiona do przedszkola, a moja corcia i roczniak jeszcze spia :)

Oby dzien szybko zlecial bo mam troche zalatwiania.

Jeszcze raz zdrowka dla dzieciaczkow. Trzymm tez kciuki za bety :)

Milego dnia!

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Jak widzę po avku masz już dzidzie?

Wysłane z mojego Sony Xperia E1[/QUOTE]
Tak mam takiego juz przedszkolaka. Wlasnie zaprowadzilam go do przedszkola a sama zastanawiam sie do kiedy bede iala nudnosci. Boze jak te ciaze sie roznia.

U mnie też śnieg za oknem. Pogoda taka że mozna tylko spac. Wczoraj z racji mojego niskiego cisnienia spadlo mi ono jeszcze nizej i troche odlecialam. Jest to dosc klopotliwe bo jestem sama z dzieckiem i boje sie ze padne a ten biedak nie bedzie wiedzial co sie stalo. Mam pytanie: Czy te Wasze ciaze to wszystkie takie planowane ?????

My w wiekszosci jestesmy ze staracek 2015 wiec planowane :-) udalo sie wiec udzielamy sie tez w naszym watku :-) ja nadal nic zero obolalych piersi nudnosci czy innych dolegliwosci az takie dziwne mi sie to wydaje i nie moge sie doczekac pt i wyzyty u lekarza zeby powiedzial ze wszystko jest ok

Moja planowana ale jak dluzej o tym mysle to jestem coraz bardziej zestresowana, moj oli nie nalezy do dzieci spokojnych leniuchow i spiochow. Jest bardzo zywy i potrzebuje duzo uwagi. Mam nadzieje ze jakos to wszytsko ogarne;) jeszcze duuuzo czasu na przyswojenie sie z ta mysla;)

reklama
Ja jak zrobilam test w 4 dniu braku miesiaczki i zobaczylam 2 krechy to sie poplakalam. W ogole nie jestem na to przygotowana, codziennie oswajam sie z mysla ze jestem w ciazy a objaey to chyba mam wszystkie z mozliwych. Wzdecia zaparcia bole podbrzusza klucie nudnosci piersi jak bomby i zawroty glowy. W poniedzialek wizyta a ja przez ten czas chyba swira dostane. Biore hormony na tarczyce i skoro juz sie trafilo to niech bedzie wszystko ok.

Do góry