reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja wychodze praktycznie codziennie i zawsze musze doprowadzic sie do kultury a po domu w lato to często z gołym tylkiem latam :) dzis jeszcze w lozku zalegamy i kminimy kto pojdzie do sklepu po cos na śniadanie ojjj jak ja lubie weekendy i to zaleganie z moim do poludnia. Ta beztroska niebawem minie a i lozko będzie trzeba wieksze kupic to będziemy zalegac we 4 :)

reklama
ja dzisiaj wstałam dosyć wcześnie bo już o 7 i szłam porobić badania krwi. wyniki są mi potrzebne na wtorkową wizytę do lekarza :) a dziś słodkie lenistwo u mnie i córki. robimy sobie na obiad kalafiora i gotowe z paczki kopytka :)

sylka klorzystaj poki morzecie :-):-) chyba, ze twoje chlopaki beda lubialy sobie pospac, znam i takie dzieciaczki,
niestety moj syn do nich nie nalezy. zawsze wstawal szybko, ale tez szybko chozil spac , tak ze wieczory mielismy dla siebie. czesto gosci mielismy z racji malego dziecka bylismy domatorami, wiec do nas znajmomi przychodzili , a malemu to nie przeszkadzalo zawsze smacznie spal :-)

ja sie teraz malo maluje, po prostu mi sie nie chce, jak mnie najdzie ochota to wtedy cos tam sie podmaluje, rzesy czy podklad, brwi co jakis czas reguluje i henne mam robiona .

moj maz przyjechal na 3 dni, ale za tydzien juz na weekend na pewno go nie bedzie i wzial sie dzisiaj z malowanie ,,, szok bo od pol roku planowalismy odswiezyc salon , chyba chcial sie zrekompensowac, ze za tydzien go nie bedzie heheh

poszlo spprawnie, nawet w kilku szafkach zronblam sobie porzadek i posprzatalismy mieszkanie i mam luzik bo pojechal z synem na dni nato do ostravy :-)

My dzisiaj bylismy na dniu otwartym w szpitalu. Fajnie bylo, paru spraw sie dowiedzialam i polecam :)

Pogoda w koncu sie poprawila - pada, zimno :)

No tez mam nadzieje ze u niej wszystko gra i ze odpoczywa teraz.

dddmala a Ty blisko granicy mieszkasz tak? fajnie. Byłam dwa lata temu z mężem na Dniach Nato w Ostravie, ciekawe miasteczko jak dla mnie i ogólnie było bardzo fajnie.

Ja dzis złapałam za to jakąś taką niemoc, wczoraj ciut ogarnęłam a dzis juz nie mam na nic sil, wlasnie wstalam przespalam 2 godziny, ciezko sie jakos odycha jakos mi duszno no i dzis mnie bola jakby jajniki z lekkimi skurczami pewnie to co niektore z Was juz miały.

Takze jak czuje ze nie moge to sie nie przemeczam.
Obejrzałam za to 2 odcinki 600 gram szczęścia i poryczałam sie na sam początek potem musialam sie uspokoic wewnętrznie i teraz ogladam z nastawieniem ze moze sie czegos nauczę, bo inaczej za duzo emocji jak dla mnie....
Wniosek taki ze zaciskamy nogi jaknajdluzej sie da i juz.
Tutaj pogoda piekna 24 stopnie i slonce od rana swieci no ale i tak siedze w domu.

reklama
Stokrotka w którym dziś były dni otwarte??
Ujastek :)
I w poniedzialek dzwonie do poloznej srodowiskowej :)
Obejrzałam za to 2 odcinki 600 gram szczęścia i poryczałam sie na sam początek potem musialam sie uspokoic wewnętrznie i teraz ogladam z nastawieniem ze moze sie czegos nauczę, bo inaczej za duzo emocji jak dla mnie....
Wlasnie dzisiaj widzialam ten oddzial i az mi sie plakac chcialo. Biedne dzieciaczki

Ostatnia edycja:
Do góry