reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

A ja wychodze praktycznie codziennie i zawsze musze doprowadzic sie do kultury a po domu w lato to często z gołym tylkiem latam :) dzis jeszcze w lozku zalegamy i kminimy kto pojdzie do sklepu po cos na śniadanie ojjj jak ja lubie weekendy i to zaleganie z moim do poludnia. Ta beztroska niebawem minie a i lozko będzie trzeba wieksze kupic to będziemy zalegac we 4 :)

reklama
ja dzisiaj wstałam dosyć wcześnie bo już o 7 i szłam porobić badania krwi. wyniki są mi potrzebne na wtorkową wizytę do lekarza :) a dziś słodkie lenistwo u mnie i córki. robimy sobie na obiad kalafiora i gotowe z paczki kopytka :)

sylka klorzystaj poki morzecie :-):-) chyba, ze twoje chlopaki beda lubialy sobie pospac, znam i takie dzieciaczki,
niestety moj syn do nich nie nalezy. zawsze wstawal szybko, ale tez szybko chozil spac , tak ze wieczory mielismy dla siebie. czesto gosci mielismy z racji malego dziecka bylismy domatorami, wiec do nas znajmomi przychodzili , a malemu to nie przeszkadzalo zawsze smacznie spal :-)

ja sie teraz malo maluje, po prostu mi sie nie chce, jak mnie najdzie ochota to wtedy cos tam sie podmaluje, rzesy czy podklad, brwi co jakis czas reguluje i henne mam robiona .

moj maz przyjechal na 3 dni, ale za tydzien juz na weekend na pewno go nie bedzie i wzial sie dzisiaj z malowanie ,,, szok bo od pol roku planowalismy odswiezyc salon , chyba chcial sie zrekompensowac, ze za tydzien go nie bedzie heheh

poszlo spprawnie, nawet w kilku szafkach zronblam sobie porzadek i posprzatalismy mieszkanie i mam luzik bo pojechal z synem na dni nato do ostravy :-)

My dzisiaj bylismy na dniu otwartym w szpitalu. Fajnie bylo, paru spraw sie dowiedzialam i polecam :)

Pogoda w koncu sie poprawila - pada, zimno :)

No tez mam nadzieje ze u niej wszystko gra i ze odpoczywa teraz.

dddmala a Ty blisko granicy mieszkasz tak? fajnie. Byłam dwa lata temu z mężem na Dniach Nato w Ostravie, ciekawe miasteczko jak dla mnie i ogólnie było bardzo fajnie.

Ja dzis złapałam za to jakąś taką niemoc, wczoraj ciut ogarnęłam a dzis juz nie mam na nic sil, wlasnie wstalam przespalam 2 godziny, ciezko sie jakos odycha jakos mi duszno no i dzis mnie bola jakby jajniki z lekkimi skurczami pewnie to co niektore z Was juz miały.

Takze jak czuje ze nie moge to sie nie przemeczam.
Obejrzałam za to 2 odcinki 600 gram szczęścia i poryczałam sie na sam początek potem musialam sie uspokoic wewnętrznie i teraz ogladam z nastawieniem ze moze sie czegos nauczę, bo inaczej za duzo emocji jak dla mnie....
Wniosek taki ze zaciskamy nogi jaknajdluzej sie da i juz.
Tutaj pogoda piekna 24 stopnie i slonce od rana swieci no ale i tak siedze w domu.

reklama
Stokrotka w którym dziś były dni otwarte??
Ujastek :)
I w poniedzialek dzwonie do poloznej srodowiskowej :)
Obejrzałam za to 2 odcinki 600 gram szczęścia i poryczałam sie na sam początek potem musialam sie uspokoic wewnętrznie i teraz ogladam z nastawieniem ze moze sie czegos nauczę, bo inaczej za duzo emocji jak dla mnie....
Wlasnie dzisiaj widzialam ten oddzial i az mi sie plakac chcialo. Biedne dzieciaczki

Ostatnia edycja:
Do góry