reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Też mam zmywarke ale nie używam każdy myje po sobie i nie ma dzięki temu garow w zlewie .Moja córka rowniez. Chyba że jemu wszyscy razem to mąż zmywa lub ja. Przy gotowaniu myje wszystko na bierzaco.
Przy goleniu tak się pozacinalam że krew lala się i lala . Musialam podpaske założyć i była prawie całą we krwi. Zaraz mój mąż przyjedzie i zabiera nas na kolacjie :) cieszę się bo ciągle tylko siedzie w domu pada deszcz więc spacerki odpadają .

Ostatnia edycja:
U nas zmywarka w obrotach oszczędność czasu dla mnie i wody tez.
Dziewczyny od czego może być duszno i gorąco? Mam takie uderzenia gorąca i mi duszno przy tym.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ewel mi też od wczoraj duszno na plecach nawet chwili nie poleżę,bo zaraz się duszę;/ ale to albo dzidziusz mi się pod przeponę pcha albo hemoglobina znowu poleciała:/

Właśnie spr ciśnienie jak zawsze 130/78 ja mam ciągle w takich granicach 130/80 około. Jak zacznę się ruszać to zaraz gorac taki mnie oblewa czasami jak.siedze tez

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Jestem po wizycie u gina, cisnienie ok, szyjka tez. Ale cala mokra dojechalam do niego, znowu tez gorac.
No i niestety moj gin przenosi sie do innej placowki Luxmed od pazdziernika, terminow nowych nie ma na razie, wiec nie wiem czy w ogole doprowadzi mi ta ciaze, Do 16/10 mam zwolnienie, zapisalam sie do innego gina na wszelki wypadek, bo potem w ogole terminow zabraknie.
No i padl mi chyba dysk na laptopie, wiec siedzie na kompie meza. Co za pechowy dzien.
Laktatora na razie nie kupuje, buteleczki i smoczki tez. Jak trzeba bedzie to dokupie.

reklama
ewel87 też mam takie uderzenia goraca. W sekundzie potrafi mnie oblać pot i jest mi duszno
cheetah głupia sytuacja, musisz zmienić lekarza na samym końcu. Ja też na dzisiejszą wizytę cała mokra przyszłam hehe

Ja również po wizycie. Miałam też ktg. I gdy chciałam się podnieść z leżanki strzeliło mi w miednicy (dźwięk jak strzelanie w kolanie). Tak głośno, że położna chwyciła się za głowę. Moja ginekolog zrobiła usg spojenia, powiedziała tylko, że nie podoba jej się to wszystko i mam skierowanie na konsultacje do szpitala... czuję, że o porodzie naturalnym mogę już sobie tylko pomarzyć :(

Ostatnia edycja:
Do góry