reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja właśnie po wizycie u położnej. Wyniki badan prawidłowe, ciśnienie w normie, wymiary brzucha również, nawet mam 1 cm w zapasie. Dziecko ma już główkę na dole a nóżki u góry. Ja niewiem jak to oni potrafią wymacac :) Chociaż ja tam widzę na kartce wyników małe niedociągnięcia ale.nie znam się i niewiem co te skróty oznaczają nawet. :/

Ostatnia edycja:
reklama
W sumie czuć nogi gdzie są tzn ja no swojej umiem wyczuć przed usg wiedziałam juz ze głową na dole jest nogi w gorze:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja kupilam laktator bo mialam okazję kupic uzywany w dobrej cenie a jeden z najlepszych. Na bliźniakowym forum mamy mowia ze jest konieczny. Chociazby do rozkrecenia laktacji. A jak sie nie przyda? Odsprzedam i juz :)

Najgorsze to jest to ze ja kupuje coraz droższe sprzęty a działaj jak te tańsze nabieram sie na jakieś wifi i inne badziewia ja bez zmywarki to jak bez ręki tyle luda to bym nic innego nie robiła tylko myła gary jeszcze moje dIeci wybitne raz coś wezmą i buch do zlewu pełno kubków szklanek to samo z praniem spodnie założy piec minut ponosi i do prania ha mało tego jak im daje ubrania zeby poukładali w szafkach i jak im sie nie chce to potrafią z powrotem wrzucić do prania i piorę czasem czyste zeczy a chłopaki przebierani sa 10 razy dziennie
Ona ile jeszcze masz wizyt u położnej ? Ja dopiero idę 8 października bo mi sie nie chce tam latać co chwile a rozmiar brzucha mam wczoraj na 34 cm

Ja mam laktator nawet dostałam drugi taki sam ale ja wiem że u mnie się przyda a dwa nigdy nic nie wiadomo kiedy coś będzie trzeba wyjść załatwić a jak będzie okazja z kimś małego zostawić to szybko odciągnę mu jedzonko żebym mogła wyjść z domu spokojna że nie będzie głodny...

A co do ubranek to widzę że ja jestem strasznie w tyle:p Ale to nic jeszcze zdążę nadrobić:)

Ledwo żyję tak się objadłam. W międzyczasie pofarbowałam sobie brwi i niedługo będę się szykowała po młodego. Mam nadzieję, że będzie w lepszym humorze niż wczoraj..... Ja nie wiem jak moja leży, kilka razy ułożona była poprzecznie a teraz nie wiem, czuję mega kopniaki zazwyczaj po lewej stronie z boku a na górze chyba jest pupa albo głowa, nie wiem :zawstydzona/y:

Ona ja mam 32 teraz ale ja to chyba jeszcze tylko dwie u położnej nic ciekawego nie mam z nią do pogadania to co ona chce mi przekazać to ja już dobrze wiem a całe jej badania to sama sobie moge zrobić przychodnie mam na Gorce a z moim balonem cieżko mi wejść wczoraj jak mi lekarz robił usg pokazywał mi nóżki a dziecko machali do mnie śmiać mi sie chciało bo mi tłumaczył gdzie są nogi no to mowię mu ze przecież tam gdzie powinny być nie na głowie :) moj przyjechał do domu bo jakiś papierów zapomniał i chłopaków położył spać jeju jak sie cieszę :)

reklama
To ja też mam 32 tydz i 2d... Teraz tak patrzę wogole w książkę wizyta miał być za dwa tyg bo tak mówiła a wpisała datę za 3 tyg więc może jakaś wizyta mnie ominie. Ale Szczerze niechce mi się chodzić bo daleko mam do niej i musiałam dwoma autobusami jechać. Jednym ze szkoły do miasta i drugim do położnej. Ale jeszcze 8 tyg zostało :) ja tylko czułam gdzie są nogi bo w tym miejscu mam cały czas kopiaki a głowy czy pleców dziecka gdzie są nie byłam zbyt pewna wolę nie mylić pupy z głową hehe

Do góry