reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ona ty już rodziłas wiec ten grafik co masz w kasiazce nie jest dla nas na żałuje bo mam druga przychodnie obok siebie i jak bym wcześniej wiedziała to bym sie ram zapisała bo tam pracuje położna od mojego programu super babka a tak muszę soe z ta moja mimoza męczyć o tak myśle ze to ostatnia wizytę odwołam niech spada chyba mi sie rozstępy zrobił na balonie piknie :)

reklama
Aaaa chyba że tak bo ja patrze na to co w Książce mam wydrukowane i powinnam już mieć co dwa tyg. ja jak się smaruje to Patrze cały czas czy nie mam tam nic narazie nic nie widzę, ale znajoma mówiła że nic a po poródzie dopiero zobaczyła kilka

Ona ja żeby zobaczyć dół brzucha to muszę sie napocić albo lusterko jakieś takie trzy kreski czerwone mi wyszły a tam niech sobie wyłażą modelka już nie będę :)

Ja dzis sie goliłam do gina o masakra ale sie upocilam i szczerze smiesznie to wyszlo, tez przez brzuch nic nie widze.

Gin na wizycie mnie spytal a tu Pani ma blizne po cesarskim cieciu tak ? a ja na to nie (przeciez to moje pierwsze dziecko) a on o przepraszam to odcisk po gumce od majtek hahahah rozbawil mnie bo faktycznie gaciochy sie wrzynają taki bebzun juz mam :-)

Dziewczyny to co ja widziałam dziś w szpitalu to mojemu mężowi się nie dobrze zrobiło laska miała od dołu brzucha do pępka takie rozstępy jak niektórzy mają na plecach pręgi jak by ich ktoś bił a do tego taką króciutką prześwitującą bluzkę że pół tego brzucha to na wierzchu okropnie to wyglądało...

Ja mam po synku i mis ie barszo przydal.
Ja suszarke w sypialni mam w zime obok kaloryfera albo na szybko to na kaloryferze.
Ja mam 20 body z dlugim 22 z krotkim 20 pajacykow z rekawkami 14 takich bez 13 polspiochow 6 par geterek 6 par rajtuzek i chyba z 15 sukienek nie liczylal bluzeczek wiekszosc 62 kilka 56 w tym jest

Ostatnia edycja:
reklama
Gosik a gdzie to było zapisane na pamięci tel czy na karcie pamięci bo jak sie zapisywało na karcie to można odzyskać wiem ze są takie programy a z pamięć jako tel to nie wiem moj wróci to sie zapytam

Do góry