reklama
gosikkk
Fanka BB :)
Mnie też zgaga męczy i to bardzo i nic a nic nie pomaga, nie jem dużo, a dopada mnie nawet po wodzie niegazowanej, wczoraj wieczorem męczyła mnie po herbacie miętowej
Jutro idę do fryzjera, nie wiem czy się cieszę, bo teraz mam dłuższe włosy i po nocy związuję i nie muszę układać ani myć (jak pracowałam to myłam codziennie rano...) A planuję obciąć krótko bo wiem, że po porodzie będą mega wychodzić. i jakąś farbę zbliżoną do mojego odcienia położę. No i jak krótkie będą to rano będę wyglądała jak szogun ;-)
Mój 3 latek 2 raz się posikał odkąd poszedł do przedszkola, nie wiem co jest grane, muszę poobserwować, chociaż chodzi bardzo chętnie do przedszkola, nie płacze i nie marudzi, z uśmiechem na twarzy opowiada co się wydarzyło itp. Może po prostu za dużo się napił wieczorem, sama nie wiem ....
Pisałyście o życiu na odległość, bas sytuacja zmusiła i mąż wyjechał do Niemiec w czerwcu, obydwoje mamy nadzieję że to będzie tymczasowe, bo ja nie chcę tak żyć. Mój ojciec też do dnia dzisiejszego pracuje za granicą i widzę, że mama się przyzwyczaiła, kiedyś przeżywała i popłakiwała sobie jak ojciec jechał a teraz wydaje mi się, że czeka aż się spakuje i wyjedzie ;-) Nie chcę, żeby dzieci wychowywały się bez ojca, widzę jak tęsknią, zwłaszcza młodszy, nawet dziś powiedział, że on tęskni za tatusiem ......
Dzis gotuję barszczyk, nie miałam rękawic i mam czerwone dłonie. Posprzątam i drzemkę zaliczę.
Jutro idę do fryzjera, nie wiem czy się cieszę, bo teraz mam dłuższe włosy i po nocy związuję i nie muszę układać ani myć (jak pracowałam to myłam codziennie rano...) A planuję obciąć krótko bo wiem, że po porodzie będą mega wychodzić. i jakąś farbę zbliżoną do mojego odcienia położę. No i jak krótkie będą to rano będę wyglądała jak szogun ;-)
Mój 3 latek 2 raz się posikał odkąd poszedł do przedszkola, nie wiem co jest grane, muszę poobserwować, chociaż chodzi bardzo chętnie do przedszkola, nie płacze i nie marudzi, z uśmiechem na twarzy opowiada co się wydarzyło itp. Może po prostu za dużo się napił wieczorem, sama nie wiem ....
Pisałyście o życiu na odległość, bas sytuacja zmusiła i mąż wyjechał do Niemiec w czerwcu, obydwoje mamy nadzieję że to będzie tymczasowe, bo ja nie chcę tak żyć. Mój ojciec też do dnia dzisiejszego pracuje za granicą i widzę, że mama się przyzwyczaiła, kiedyś przeżywała i popłakiwała sobie jak ojciec jechał a teraz wydaje mi się, że czeka aż się spakuje i wyjedzie ;-) Nie chcę, żeby dzieci wychowywały się bez ojca, widzę jak tęsknią, zwłaszcza młodszy, nawet dziś powiedział, że on tęskni za tatusiem ......
Dzis gotuję barszczyk, nie miałam rękawic i mam czerwone dłonie. Posprzątam i drzemkę zaliczę.
Mnie pali wieczorami najbardziej jak się położę, ostatni posiłek zaczęłam jeść o 19 i dzięki temu nie odbija się i.l zgaga nie ma... Może spróbujcie i ten len mielony pomógł chyba tez
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Sylka87
Na mnie wczoraj na pobraniu krwi tez suchej nitki nie zostawili. Labo otwieraja od 7.30 ja po znajomosci od zaplecza ale przed rozpoczeciem ich pracy zeby nikogo nie blokowac. 7,15 a w poczekalni juz ponad 30 emerytow. I jak wychodzilam to co z tego ze wielki brzuch ze im nie zabralam czasu... tylko oooo swojego przyjeli itd. Juz widze jakby mnie przepuscili gdybym nie miala tych znajomosci :/ wytrwalosci dddmala
u mnie do rejestracji trzeba odstac ale do pobrania ciezarne poza kolejnościa.Wykorzystuje to i od razu wchodze na pobranie a tam sa krzesełka i grzecznie czekam.W dupie mam gadanie ludzi choc powiem ze nie zdazylo mi sie jeszcze zeby ktos skomentowal. Zreszta tak jak pisalam ja nie chodze na czczo na morfologie i ide ok 10 - wtedy unikam kolejek.
stokrotka
U mnie zawsze mało jest ludzi w laboratorium bo jest czynne do 15:00
Wczoraj czekalam w kolejce zeby sie zarejestrowac do lekarza, a jest tablicza ze kobiety w ciazy poza kolejnością, no ale ok grzecznie czekałam
Przychodzi mloda kobieta i wchodzi przede mna, myslalam ze przyszla do kogos a tu nie, do kolejki sie wepchała to jej mowie ze ja tez stoje i czekam.
Na pewno mnie widziala bo bylam ostatnia i stalam przy drzwiach do poradni.
Co za ludzie :/
Wczoraj czekalam w kolejce zeby sie zarejestrowac do lekarza, a jest tablicza ze kobiety w ciazy poza kolejnością, no ale ok grzecznie czekałam
Przychodzi mloda kobieta i wchodzi przede mna, myslalam ze przyszla do kogos a tu nie, do kolejki sie wepchała to jej mowie ze ja tez stoje i czekam.
Na pewno mnie widziala bo bylam ostatnia i stalam przy drzwiach do poradni.
Co za ludzie :/
Sylka87
Stokrotka jak jest info trzeba z tego korzystać bo jak jedna czeka druga idzie to bez sensu. Skoro jest przywilej trzeba z tego korzystać. Uczyc innych ze go mamy. Ewel ja ostatni posilek potrafie zjesc o 17 a o 22 i tak do mnie chce wrócić :/. Trawienie chyba jest mega spowolnione. A z kolei rano po sniadaniu boli mnie przez chwilke żołądek jakby nie było w nim miejsca na to co polykam a nie są to duze ilosci... no cóż trzeba przetrwac czas gdzie nasze narzady zostały gdzies upchniete jak stary sweter w kąt szafy
reklama
Agami jak nie na czczo przecież morfologie trzeba robić na czczo?
Ciężarne nie muszą-już pisałam o tym. Laborantki i lekarz potwierdził. W szpitalu robili mi o 11 godz i są wiarygodne i nikt nie pytał czy jadłam. No co ja mogę jeszcze powiedzieć...szkoda mi was uparciuchy że latacie z rana bez jedzenia. Przekonywać nikogo nie bede.W ciazy i tak wyniki sie wachaja ale to sa tak minimalne wahania ze najwidoczniej nie maja wpływu.Piszę o tej zwykłej morfologi nie o glukozie bo ta niestety na czczo :/
Ostatnia edycja: